Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Primul Maraton – Raiffeisen Runners. Episodul 2

2.67K 0

Bogdan Jinga are 30 de ani, iar în liceu a făcut atletism la un liceu de profil, În ultimii ani nu a mai alergat totuși atât de mult, chiar dacă a participat la ultimele două ediții ale Maratonului Internațional București, în proba de ștafetă. A decis să alerge totuși un maraton, chiar dacă înainte nu trecuse niciodată de pragul a 15 km alergați.
Andreea Irinie e cea mai tânără membră a echipei Raiffeisen Runners. Nici ea, la 24 de ani, nu e o fire foarte sportivă, chiar dacă a practicat pe rând puțină alergare de viteză sau ping-pong. S-a decis să alerge un maraton sperând că astfel se va putea ține constant de o activitate.

La 32 de ani, Sorin Ichim poate spune că a încercat o mulțime de sporturi, de la fotbal, handbal, baschet, la tenis de câmp. Ba chiar și triatlon. Deși mereu a preferat viteza și sporturile cu minge, respingând alergarea constantă și, teoretic, fără scop, a hotărât că e cazul să încerce și un maraton.

Iosif Endrodi e singurul care nu e din București. Locuiește în Sf. Gheorghe, dar a ținut să fie parte a proiectului Primul Maraton-Raiffeisen Runners deoarece mereu s-a regăsit în alergare, care i-a dat liniște. Ține morțiș să alerge și un maraton.

Astăzi, a doua parte a unui film care documentează experiența echipei Raiffeisen Runners de a alerga la Maratonul Internațional București (9 octombrie 2011)

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.