Primul Maraton – Raiffeisen Runners. Episodul 2

Bogdan Jinga are 30 de ani, iar în liceu a făcut atletism la un liceu de profil, În ultimii ani nu a mai alergat totuși atât de mult, chiar dacă a participat la ultimele două ediții ale Maratonului Internațional București, în proba de ștafetă. A decis să alerge totuși un maraton, chiar dacă înainte nu trecuse niciodată de pragul a 15 km alergați.
Andreea Irinie e cea mai tânără membră a echipei Raiffeisen Runners. Nici ea, la 24 de ani, nu e o fire foarte sportivă, chiar dacă a practicat pe rând puțină alergare de viteză sau ping-pong. S-a decis să alerge un maraton sperând că astfel se va putea ține constant de o activitate.

La 32 de ani, Sorin Ichim poate spune că a încercat o mulțime de sporturi, de la fotbal, handbal, baschet, la tenis de câmp. Ba chiar și triatlon. Deși mereu a preferat viteza și sporturile cu minge, respingând alergarea constantă și, teoretic, fără scop, a hotărât că e cazul să încerce și un maraton.

Iosif Endrodi e singurul care nu e din București. Locuiește în Sf. Gheorghe, dar a ținut să fie parte a proiectului Primul Maraton-Raiffeisen Runners deoarece mereu s-a regăsit în alergare, care i-a dat liniște. Ține morțiș să alerge și un maraton.

Astăzi, a doua parte a unui film care documentează experiența echipei Raiffeisen Runners de a alerga la Maratonul Internațional București (9 octombrie 2011)

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.