Termene și condiții

GabrielSolomon.ro denumit în continuare website-ul, este inițiat și administrat de Gabriel Solomon denumit în continuare administrator.

Ultima actualizare: 16 mai 2018


Administratorul va lua toate măsurile tehnice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat. Aveţi dreptul de a solicita oricând ştergerea contului şi a tuturor datelor personale prin e-mail la adresa [email protected].

Datele oferite prin înregistrarea pe acest site sunt folosite strict pentru autentificarea pe el, participarea la concursuri şi validarea câştigurilor, în conformitate cu Termenii şi Condiţiile de mai jos.

Informații generale

Termeni şi condiţiile stabilesc regulile care se aplica pentru folosirea Website-ului si Serviciilor sale pe care le facem accesibile Utilizatorilor (la care se face referire în continuare folosind termenii “Dumneavoastra”, “Ai dumneavoastra”, “Ale dumneavoastră” sau “Utilizator”).

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Anumite reguli suplimentare sunt specifice unor servicii individuale cum este Politica de Confidentialitate si Politica de Utilizarea a Cookie-urilor si orice astfel de reguli vor fi publicate pe Website si se vor considera ca fac parte din contractul dintre dvs. şi noi.

DEFINITII.

Cuvintele stabilite in aceste Termene, care incep cu majuscule, au urmatoarele semnificatii:

Utilizator” este numita orice persoana care acceseaza website-ul si foloseste serviciile puse la dispozitie de acesta.

Editor” este numita persoana care se ocupa de postarea, mentenanta si reactualizarea informatiilor de pe website.

Conţinut” inseamna toate informatiile, materialele si mijloacele, in special texte, date, lucrari de arta, grafice, imagini, tiparituri, sunete, muzica, inregistrari, filme si alte imagini mobile ori statice fie ca sunt puse la dispozitie in pagina web, sub forma de link, pentru download, date electronice sau orice alta forma pe sau prin intermediul Website-ului;

DESCRIEREA SERVICIILOR

Scopul website-ului este de a oferi utilizatorilor acces la informatii despre evenimentul sportiv [Nume] si de realiza o comunitate online in jurul lui.

Toate serviciile (actuale sau dezvoltate ulterior) vor fi implementate fara a încalca Politica de Confidențialitate sau scopul declarat. Este posibil ca unele servicii noi sa beneficieze de conditii speciale de utilizare care va vor fi aduse la cunostiinta prin modificarea prezentului acord.

UTILIZAREA SERVICIILOR NOASTRE

Nu utilizaţi Serviciile în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercaţi să influenţaţi Serviciile sau să le accesaţi în alt mod decât prin interfaţa şi prin instrucţiunile oferite oficial de noi.

Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi condiţiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege.

Folosirea website-ului se face utilizănd propria identitate/adresă de email, iar impersonarea unei alte persoane  poate duce la ștergerea conținutului adăgutat, ștergerea/blocarea contului fals și în cazul unor daune provocate membrilor comunitații, echipei website-ului sau website-ului datele vor fi oferite Politiei si organelor de ancheta.

PROTEJAREA CONFIDENŢIALITĂŢII ŞI A DREPTURILOR DE AUTOR

Politicile de confidenţialitate explică modul în procesam datele dvs. cu caracter personal şi  modul în care facem eforturi pentru a proteja confidenţialitatea datelor. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord că putem utiliza datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate.

În cazul în care observați conținut care încalcă drepturile de proprietate intelectuală vă rugăm să ne notificati folosind pagina de contact sau datele de contact de la finalul documentului.

Conținutul care încalcă drepturilor de autor va fi șters de pe website fără acordul persoanei care a încărcat conținutul, iar în cazul conturile de utilizator care încalcă în mod repetat drepturile se vor lua măsuri pentru prevenirea acestor abuzuri precum dar nu limitate la: dezactivare sau ștergerea contului.

CONŢINUTUL DVS. ÎN CADRUL SERVICIILOR NOASTRE

Când încărcați, trimiteți, stocați sau primiți conținut în cadrul Serviciilor sau prin intermediul acestora, ne acordați (și părților cu care lucrăm) o licenţă globală pentru utilizarea, găzduirea, stocarea, reproducerea, comunicarea, publicarea, executarea publică, afișarea publică și distribuirea respectivului conținut.

Drepturile pe care le acordați în cadrul acestei licențe au scopul limitat de operare, promovare și îmbunătățire a Serviciilor, precum și de dezvoltare a unor servicii noi.

Această licenţă rămâne în vigoare chiar dacă nu mai utilizaţi Serviciile noastre (de exemplu, un comentariu postat pe website).

Este interzis să incarcați, postați, difuzați sau transmite folosind serviciile noastre de conținut:

 • pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare
 • care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert
 • Poate fi considerat ca material promotional, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop
 • care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii
 • incalca in mod intentionat sau nu, orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege
 • care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica, discrimninare de orice fel sau este in alt mod ofensator.

DREPTURILE SI OBLIGAȚIILE UTILIZATORILOR

În utilizarea Website-ului Dumneavoastră aveți obligația:

 • să furnizați date adevarate, exacte si complete așa cum este cerut de formularul (formularele) de înregistrare
 • să actualizați, atunci când situația o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte și complete. Daca furnizează informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul sa suspendăm/desființăm contul/înregistrarea și sa refuzăm încercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.

Activități interzise

Prin intermediul Website-ului urmatoarele activități ale Utilizatorilor sunt strict interzise:

 • intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod
 • pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al website-ului, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a portalului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.
 • falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului
 • promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri clona

RĂSPUNDEREA PENTRU SERVICIILE NOASTRE

Raspundere pentru conținutul trimis în conexiune cu website-ul sunt responsabilitatea exclusivă a persoanei de la care provine acest Conţinut.

Nu exprimam in mod expres ori implicit nicio declaratie sau garantie de niciun fel cu privire la acuratetea, calitatea, executia, termenele, operabilitatea, vandabilitatea, disponibilitatea sau completitudinea Website-ului, Serviciilor, Continutului sau in ceea ce priveste neincalcarea drepturilor de proprietate industriala sau intelectuala sau a oricaror altor drepturi ale tertelor parti sau referitor la caracterul adecvat al Continutului pentru un anumit scop. Furnizăm Serviciile „ca atare”.

Orice decizii sau masuri luate de Dumneavoastra pe baza sau in legatura cu informatiile, Continutul sau Serviciile furnizate pe ori prin intermediul Website-ului sunt la unica discretie si pe riscul Dumneavoastră.

Uneori oferim link-uri si/ sau reclame catre alte Website-uri care nu sunt detinute sau controlate de noi. Noi nu acceptam nicio responsabilitate pentru niciun material furnizat sau continut de diverse Website-uri care sunt conectate la ori de la Website-ul nostru. Nu ne asumam nicio responsabilitate nici pentru Website-urile unor terte parti iar accesarea acestor Website-uri se face pe propriul dumneavoastra risc.

DREPTURI DE AUTOR. PRELUAREA INFORMATIILOR

Întregul conţinut al platformei este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe (în continuare, Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate.

Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a wwebsite-ului, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

DESPRE PREZENŢII TERMENI ŞI CONDIŢII

Aceşti termeni şi condiţii pot suferi modificări pe parcursul perioadei de funcţionare, în funcţie de schimbările intervenite în funcţionarea acestuia, în ceea ce priveşte legislaţia aplicabilă sau din orice altă cauză considerată de către noi ca fiind generatoare de modificări.

Consultaţi periodic Termenii şi condiţiile. Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi condiţii.

Rămâne în responsabilitatea dumneavoastră să accesaţi şi să verificaţi acest document în momentul în care accesaţi website-ul online. Ultima versiune a acestui document va defini modul de utilizarea a platformei de la data publicării până la următoarea modificare.

Dacă nu sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea Serviciului respectiv.

În cazul unei discrepanţe între prezenţii Termeni şi condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare, vor prevala Termenii şi condiţiile suplimentare.

Dacă nu respectaţi prezenţii Termeni şi condiţii şi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunţăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).

Dacă anumiţi termeni şi anumite condiţii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi condiţiilor.