Caști sport de la Tellur – brandul românesc lansat de ABN Systems

Am renunțat de ceva vreme să ascult muzica când alerg. Cu toate astea folosesc destul de des căsti Bluetooth. Fie atunci când merg pe bicicletă prin oraș sau pe la evenimente când e util să nu stai cu mâna pe telefon. Nu am multe cerinte de la o cască dar se pare că nu sunt multe modele care să le îndeplinească.

Cerințele mele sunt relativ simple, zic eu. Vreau o cască care:
– să nu stea permanent în ureche (gen cele clasice)
– să aibe autonomie decentă (o zi cu vorbit cam 100-120 min)
– încarcare prin mini-usb

Ultima oară când a trebuit să caut o cască nouă, am dat peste căștile Bluetooth Speed de la Tellur. Nu auzisem de brand-ul ăsta, dar erau cam singurile căști pe care le găsisem pe ce îmi doream iar în plus erau și la un preț bunicel. Lucru care prinde bine, nu de alta dar sunt mai amețit și am obiceiul sa le mai rătăcesc sau să le rup când se încurcă cu breteaua e la rucsac.

Le-am folosit de câteva ori și au funcționat de minune. Nu am rămas cu ele din motive de fiță :). Am dat peste unele care au și ecran, astfel că pot sa văd și cine mă sună :). Dar au rămas și cele de la Tellur în geantă ca si backup 🙂

Am avut plăcerea să aflu că Tellur este un brand românesc de accesorii lansat de ABN Systems. Chiar dacă este relativ nou pe piață, Tellur a reușit să intre pe piețele din Germania, Franţa, Italia, Marea Britanie, Spania, Polonia, Grecia, Ucraina, Moldova, Albania, Croaţia şi Africa de Sud prin parteneri locali. Anul acesta, extinderea continuă cu Ungaria, Slovacia, Austria, Elveţia şi o ţară scandinavă.

Mă bucură mereu când văd produse sau servicii realizate de companii românești care reușesc să iasă pe piața externă sub brandul propriu. Iar cei de la Tellur mă încântă și mai mult prin faptul că au ales să susțină sportul. Un pic timid, fiind la început, dar e lăudabil că au deja doi sportivi pe care îi susțin: Vali Porcisteanu – campion național de raliu și Eduard Holban – un junior ce practică artele marțiale.

Despre Tellur
Singurul brand 100% românesc de pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment prezent în afara României cuprinde peste 1.000 de produse în portofoliu, grupate în principalele categorii: huse şi carcase de telefoane, protecţii din sticlă pentru telefoane, cabluri, baterii externe, cabluri de date, sisteme „hands free”, carduri de memorie, căşti Bluetooth, boxe Bluetooth, cabluri de date, suporţi pentru maşină, selfie-stick, încărcătoare.

Printre produsele vedetă ale brandului Tellur, care vor susține dezvoltarea acestuia în perioada următoare, se numără căștile Morpheus Zeal, încărcătoarele certificate Qualcomm 3.0, bateriile externe 3 în 1, precum și husele de piele și carcasele premium. De altfel, în următoarele luni, pe piață vor fi disponibile noi produse inovatoare la nivel de design și funcționalitate, precum cabluri de date îmbrăcate în piele sau cu fir de Kevlar în interior.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.