Pe 1 iulie Aleargă TU pentru EI!

De 1 iulie îți recomand să ajungi la Brasov. Nu de alta, dar numai așa poți participa la cea de-a noua ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“. Tradiționalul cros de alergare organizat de HOSPICE Casa Speranței vă așteaptă pe Aleea de sub Tâmpa (Aleea Tiberiu Brediceanu) pentru a aniversa 25 de ani de activitate în sprijinul copiilor și adulților cu boli incurabile din România. Înainte de toate însă, trebuie să vă înscrieți pe team.hospice.ro.

Aveți de ales între patru curse:

Denumirea cursei Distanța Vârstă participanți Taxă de înscriere
Cursa Draxlmaier 600 m până la 7 ani 25 lei
Cursa Autoliv 2 km 7 ani – 15 ani 25 lei
Cursa Preh România 4 km peste 15 ani 40 lei
Cursa Miele 10 km peste 18 ani 50 lei

Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul HOSPICE, până în 28 iunie, ora 00.00. Cei care se înscriu și achită taxa până la data de 17 iunie, beneficiază de o reducere de 5 lei, la oricare dintre cursele alese. O persoană poate concura la o singură probă din competiție.

Înscrieri în competiție vor avea loc și în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tâmpa, însă pentru alergătorii care se înscriu la faţa locului, organizatorii vor distribui kit-uri de participare doar în limita stocului disponibil. Toate informaţiile referitoare la înscrieri sunt disponibile pe site-ul fundaţiei sau la numărul de telefon 0728 130 076.

Toţi participanţii vor primi un voucher pentru un serviciu medical gratuit oferit de Hiperdia. Premierea la cursele Autoliv, Preh România și Miele se face diferențiat, femei și bărbați, după primii trei cei mai buni timpi obținuți. La cursa Draxlmeier (cursa copiilor) premierea se face pe categorii de vârstă: copii mai mici de 5 ani și copii între 5 și 7 ani, fără diferențiere între fete și băieți.

Competiţia pune la bătaie premii valoroase pentru alergătorii care ajung pe podium, dar şi premii surpriză pentru concurenţi şi spectatori, la o tombolă la care preţul biletului este 5 lei (week-enduri la hoteluri și pensiuni din țară, bilete la Summer Well, salt cu parapanta – Paramania, intrări la Parc Aventura, intrari la Karting Ghimbav, experiență off road la Sinaia cu Best Romanian DMC, experiență escape cu Obscuria, experiență escape cu Mystery Rooms Brasov, ședință călarie la Ghimbav, intrări la locurile de joacă Oaki, abonamente la centrele spa Belaqva, intrări la Paradisul Acvatic și multe altele).

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.