Invitație la mișcare: Global Sports & Inclusion Day – 18 iulie 2017

Pe pista de Atletism din cadrul Complexului Național “Lia Manoliu”, în data de 18 iulie, între orele 18:00 și 21:00, ești invitat la ateliere și demonstrații sportive de: Judo, Badminton, Scrimă, Atletism si Outdoor Spinning susținute de sportivi de Federațiilor Naționale de specialitate și World Class România.

#SportsInclusionDay este organizat de Adecco România pentru a promova sportul și mișcarea dar și programele lor globale de CSR: Win for Youth şi Athlete Carrier Program.

Programul Win4Youth lansat în 2010 a strâns deja peste 2 milioane de euro pentru cauze dedicate susținerii tinerilor din toată lumea. În cadrul programului, echipe de angajați, clienți sau parteneri ai Adecco din toata lumea înoată, pedalează, aleargă pentru a strânge fondurile pentru cauzele selectate de ei.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în comunicatul de mai jos 🙂

GABRIELA SZABO şi adecco românia TE invită în lumea sportului de performanţă. vino la global sports & inclusion day, pe 18 iulie – pista de atletism „lia manoliu”

Pe parcursul evenimentului vor avea loc ateliere și demonstrații sportive în cadrul cărora participanții sunt invitați să se implice activ: Judo, Badminton, Scrimă, Atletism și Outdoor Spinning. Demonstrațiile vor fi susținute de reprezentanții Federațiilor Naționale de specialitate și World Class România.

București, iulie 2017: Grupul Adecco, cel mai important jucător de pe piața de HR, organizează la nivel global, în data de 18 iulie, primul eveniment Global Sports & Inclusion Day (GS&ID),  marcând astfel Ziua Internațională Nelson Mandela. Scopul evenimentului este de a învăța mai multe despre sportul de performanță și de a ne lăsa inspirați de oameni care înțeleg că sportul poate face diferența în viețile noastre. Adecco România invită toți iubitorii de mișcare în aer liber să experimenteze ceea ce Nelson Mandela credea: “Sportul are puterea sa schimbe lumea. Are puterea de a inspira. Are puterea de a uni oamenii cum nimic altceva nu o poate face.”

Acest eveniment a fost creat pentru a stimula sinergia dintre programele globale de CSR ale Adecco (Win for Youth şi Athlete Carrier Program) care vizează un stil de viață sănătos, sportul şi includerea pe piaţa muncii a sportivilor de performanță.

”Sportul este cea mai simplă metodă de a rămâne în formă. Global Sports & Inclusion Day  este o invitație la mișcare pentru toți bucureștenii care vor să adopte un stil de viață sănătos. Îi invităm să vină alături de sportivii de performanță pentru a se lăsa inspirați de aceștia și pentru a-şi deschide apetitul pentru sport.  Vrem să formăm astfel o adevărată mișcare sportivă, inspirată de atleții profesioniști și de iubitorii sportului.”,
a declarat Gabriela Szabo, CSR şi Public Affairs Manager Adecco România.

#SportsInclusionDay va avea loc pe Pista de Atletism din cadrul Complexului National “Lia Manoliu” pe data de 18 iulie, între orele 18:00 și 21:00. Pe parcursul evenimentului vor avea loc ateliere și demonstrații sportive in cadrul cărora participanții sunt invitați să se implice activ: Judo, Badminton, Scrimă, Atletism si Outdoor Spinning. Demonstrațiile vor fi susținute de reprezentanții Federațiilor Naționale de specialitate si World Class România.

Pentru înregistrare și mai multe detalii referitoare la desfășurarea evenimentului, va invitam sa accesați webpage-ul GS&ID pentru înregistrare. Procesul de înregistrare se termină pe 9 iulie.  Be there, #BeMore!

Despre Grupul Adecco

Grupul Adecco este principalul furnizor mondial de soluții de forță de muncă, transformând lumea muncii prin talent și tehnologie. În fiecare an, aproximativ 700.000 de oameni din întreaga lume primesc oportunități de angajare din partea grupului Adecco. Serviciile oferite fac parte din categoria mai largă a angajărilor temporare, angajărilor permanente, schimbarea domeniului de activitate, dezvoltare a angajaților și outsourcing și consultanță. Adecco face parteneriat cu angajatorii, candidații, colegii de lucru și guvernele, împărtășind din expertiza sa pe piața forței de muncă pentru a stimula prosperitatea prin puterea muncii.

Grupul Adecco este o companie din topul Fortune 500 Global, cu sediul în Zurich, Elveția, cu mai mult de 33.000 de angajați și aproximativ 5.100 de sucursale în 60 de țări și teritorii din întreaga lume. Adecco Group AG este înregistrată în Elveția (ISIN: CH0012138605) și listată la bursa elvețiană de valori cu simbolul ADEN.

Despre Adecco România

Adecco România este cel mai mare jucător din domeniul resurselor umane, cu o cotă de piață de aproximativ 30% și cu o cifră de afaceri de 80 de milioane de euro, în 2016. Adecco România gestionează peste 7.500 de persoane angajate temporar, are o bază de date cu peste 600.000 de candidați și deservește zilnic peste 600 de clienți. Echipa Adecco numără în România 200 de persoane, iar serviciile oferite au o plajă foarte largă, de la recrutare și selecție, la outsourcing, recrutare în masă, dar și outplacement și training.

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1217

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.