Galantom a strâns primul milion de euro

Galantom are deja patru anișori și în apropierea acestei borne, am atins un alt moment important, zicem noi: primul milion de euro strâns pe platformă. Cică nu se spune cum ai făcut primul milion, ei bine la noi e simplu, l-au făcut alții :). Peste 3200 de oameni de bine au strâns banii ăștia pentru cele aproape 150 de cauze caritabile.

Cred că a fi Galantom (mereu dispus să ajute material pe alții, în mod dezinteresat; generos;) nu e deloc ușor. Trebuie să pui un pic de pauză la tăvălugul vieții și să te uiți puțin în jur. Să cauți acele persoane care au nevoie reală de ajutor și să faci un efort să găsești soluții să îi poți ajuta.

Din dorința asta de a aduce o contribuție la comunitatea în care trăiesc, fundraiserii voluntari de pe platformă au găsit modalități extrem de diverse de a strânge fonduri:

  • clasicele alergări sau alte evenimente sportive
  • dăruirea pasiunii lor (foto, gătit etc.)
  • dăruirea de zile de naștere, nunți și botezuri
  • renunțat la zahăr sau fumat
  • karaoke, concursuri de board-games

Am primit de câteva ori întrebarea: “de ce să donez eu că alergă X un maraton?”. Răspunsul este unul foarte simplu, nu donezi pentru X, donezi pentru cauza pe care el o susține. În cazul tranzacțiilor prin Galantom, banii nu trec nici măcar prin noi, ci ajung direct la cauza susținută (prin procesatorul de plăți cu care aceștia au contract).

Alergarea sau oricare alt mod de fundraising este un pretext. E acel lucru care ne poate aduce aminte să dăm pauză și să ne gândim și la alții. Dacă te implici în mod constant și nu ai nevoie de acest “reminder” te felicităm din inimă.

Noi ne bucurăm că prin acest instrument, iată că am ajutat organizațiile și fundraiserii lor să strângă peste 32.700 de donații, cu o medie de 140 lei per donație.

În speranța că următorul milion va veni și mai repede, ne înclinăm în fața tututor din comunitatea Galanom: organizații, fundraiseri și donatori. Vă mulțumim!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.