[video] The Western States 100 – Journeyfilm Official Trailer


Cei de la Journeyfilm vor lansa in toamnă un nou documentar: “Unbreakable: The Western States 100”. Filmul va urmări evoluţia a patru atleţi in bătălia pentru titlul de campion la una din cele mai dure curse de ultra maraton din lume.

Cei patru sunt:
Hal Koerner, de două ori câştigător al competiţiei, antreprenor, proprietar al unui magazin sportiv cu specific de alergare din Ashland, Oregon.

Geoff Roes, deşi o apariţie noua la cursele de ultra, unde şi-a făcut aparatia în 2006, este neînvins pe distantele de 100 mile; bucătar de mâncăruri organice din Juneau, Alaska.

Anton Krupicka, neînvins în toate ultramaratoanele unde a luat startul, locuieşte în Boulder, Colorado. Despre Anton am aflat mai multe la Serata Alergătorului când am văzut un documentar despre el.

Killian Jornet, un tânăr alergător montan din Spania, de două ori câştigător al Ultratrail du Mont-Blanc. Renumit pentru recorduri de viteză pe alergări montane şi când zic montane chiar mă refer la montane, el deţine de exemplu recodul pentru urcat şi coborât muntele Kilimanjaro.

Mai multe detalii despre film pe site-ul oficial:
www.ws100film.com

PS: Poate reusim sa il vedem la o editie viitoare din Serata Alergătorului 😉

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.