Serata alergatorului – editia 4

Grand Slam Club este numele unui club foarte exclusivist, însă nu este dintre cele cu lumini şi canapele la interior şi un paznic 2 pe 2 la uşa. Că să intri în acest club cred că este mai greu decât în serile ocupate la Bamboo; ce trebuie să faci este să alergi cate un maraton pe toate cele 7 continente plus, cireaşa de pe tort: la Polul Nord. Andrei Roşu este primul român care a intrat în acest club, precum şi în clubul “7 Continents”. El a început cu ce era mai uşor, maratonul de la Polul Nord. Despre întreaga aventură ne va povesti la Serata Alergătorului – ediţia 4.

Şi la această ediţie încercăm să îmbunătăţim formatul aşa că Serata va consta intr-o prezentare ţinută de Andrei despre ce a presupus proiectul 7 maratoane, după care vom încerca o discuţie liberă cu el să aflăm cum a reuşit el să ajungă de la un “corporatist” la maratonist şi acum chiar ultramaratonist.

Unde şi când

Data: Joi, 4 august
Ora: 19:30
Cu bunăvoinţă lui Iulian Constantin Văcărean vom păstra aceeaşi locaţie: Str. Mătăsari nr 17.

Schimb de cărţi

Pentru cei care nu ştiu, începând cu ediţia trecută ne-am gândit să facem la fiecare ediţie schimb de cărţi. E simplu: fiecare vine cu ce cărţi are pe acasă, despre alergare, pe care să le împrumutăm la cei care doresc.
Au fost împrumutate deja la ediţia trecută câteva cărţi (rog pe cei care le-au împrumutat să le aducă înapoi dacă au reuşit să le citească). Sper să mai aduc încă două cărţi şi la ediţia aceasta.

Avem cea mai tare revistă de alergare

Proaspăt scoasă de la tipar chiar ieri, veţi găsi la Serată şi noul număr din revista Alerg. Eu am apucat să citesc chiar o parte din ea şi pot să va spun că arată superb, iar articolele sunt aşa de faine că uiţi să mai cobori din metrou (cel puţin eu :-p).

Te-am convins să vii alături de noi?

Cei interesăți să participe sunt rugați să își manifeste interesul de a participa lăsînd un mesaj aici.

P.S. Un anunţ important pentru participanţi – locaţia aleasă şi pusă la dispoziţie de către colegii de la asociaţia Beneva beneficiază de auto-gospodărire, ceea ce înseamnă că nu este o ceainărie sau cafenea după cum ne-am obişnuit. Asta se traduce prin faptul că nu avem nici consumaţie minimă, dar nici nu avem ceva asigurat, ci va trebui să ne comandăm/aducem.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

13 Comments

  1. – Viorel – Sper sa ajung si eu nu ca data trecuta 🙂

    Scuze Antonia, dar textul tau era perfect, deci nu putea fi imbunatatit, asa ca l-am copiat.
    Platesc daune copyright. Si eu am zis ca vin data trecuta si…

  2. Atunci clar, vin si eu 🙂 Multumesc mult pentru interes, sunt sigur ca o sa fie o seara excelenta!

    • @4f7344ace0d07f222cf1947fab78e1a0:disqus Nu avem inca o data stabilita pentru urmatoare serata. Stai pe receptie, o sa anuntam aici si pe alerg.ro cand stabilim 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.