un nou push / antrenament pentru maraton – 32Km

Inca un antrenament de distanta, o cursa de 32,23Km cu un timp de 2h 52, cam incet si de data asta dar cred ca puteam sa scot si mai bine insa am ales traseul cam aiurea in ceea ce priveste sursele de apa 🙂 si am pierdut timp prin magazine. Timpul mediu a fost de 5min 30sec / Km .. deci mai am de lucrat un pic. Oricum din ce am citit in timpul maratonului alergi automat mai repede, si din cauza motivatiei si din cauza efectului de iepure al celorlati alergatori ( ca la cursele de cainii :)) ).

Azi am incercat si o tehnica de hidratare pe care am citit-o pe maraton.info.ro ( nu mai tin mintele numelui userului … sorry ) numita “bidonul in iarba”. E foarte simplu de aplicat … daca faci ca mine si cumperi de la magazin apa / gatorade / powerade sau oricealtceva ( azi am incercat si eu fontea care era doar la 1L … dar personal sunt fan de acum ) ca sa nu bei toata apa odata ( nu e prea recomandat sa bei atat, pierzi si timp ) si sa o dozezi o ascunzi undeva in iarba si daca ai noroc la intoarcere o mai gasesti acolo ( asta daca ai un traseu la care treci prin acelasi loc de doua ori 😀 ). Spre norocul meu la mine azi a mers .. mai vedem data viitoare ( sper sa nu fi pus cineva altceva in apa intre timp, cel putin eu nu am simtit :)) ).

Cam atat … va las cu un trailer la un film pe care vreau sa il vad … despre maraton .. dar e comedie 🙂 recomandat de sunshine
Cheers

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1217

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.