Trans Romania Run – etapa 7

Am plecat de dimineata pe o vreme frumoasa pentru alergare. Era ud pe jos, plouase peste noapte. Eram optimist ca am scapat de ploaie, din pacate tot ne-a udat de vreo 2 ori, o data dimineata si o data mai spre final. Cu mici greutati am reusit sa terminam cu totii si etapa cu numarul 7. Yeeey !! Suntem la jumate!

Am avut prima jumatate cu un pic de plat si o lingurita de urcare, numai un pic ca sa ne amintim de ziua precedenta. De acolo insa a urmat o coborare super faina intinsa pe vreo 7km. A fost foarte fain. Pe langa faptul ca ma simteam excelent fizic, era si in jur o priveliste superba. Desi imi parea rau ca erau destula ceata si nori si nu se puteau vedea muntii in jur, avea si asta un farmec si o frumusete aparte.
Dupa coborare, la un moment, am vazut printr-un sat un tip venind in alergare din sens opus. In timp ce ne apropiam ma tot gandeam: Ia uite ce fain, aici mai alearga si altii nu suntem singurii nebuni. Poate o fi totusi vreun turist.
Cand colo era Tudor Butu care a venit sa ne insoteasca o parte din etapa de astazi. Multumim frumos pentru incurajari si companie.
La apropierea de drumul spre Brasov m-am intalnit si cu Hadrian Lupu, cu care am mai alergat si partea finala. Tot discutand diverse despre alergare cu el, am avut cred cel mai fain finish de pana acum. Nu a mai avut asa mult timp sa imi bat capul sa numar centimetri pana la fnish ;)). Ms frumos, Hadrian.
Astazi a fost ultima etapa a lui Daniel. A terminat cu bine, in ciuda unor mici probleme la picioare. Felicitari Daniel!! si multumesc pentru sprijin.

Incurajari de pe margine

La un moment dat Coco se opreste cu masina la un magazin sa isi cumpere o cafea. Vanzatorul vede ca ne oprim langa masina, asa ca il ia la interogatoriu:
– Da, de ce alearga astia, domle ?
– Pai sunt patru prieteni si au facut un pariu, cine poate sa alerge de la Constanta la Oradea.
– Ai de capul meu, da cred ca au pus o miza mare ca sa alerge atata.
– O lada de bere.
– Astia sunt nebuni de-a binelea, sa alergi atat pentru o lada de bere.

Timp si distanta

Ganduri de final

Maine urmeaza o etapa cu putin trail running ;)). O sa avem vreo 10km la inceput si 5-6 la final pe un drum neasfaltat.

Poze

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.185199461535802.65466.155693917819690

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

4 Comments

  1. In sfarsit au inceput sa apara impresiile. Mi-au lipsit.
    Domnilor, va stimez va doresc tot binele din lume. Sunteti deosebiti si dumneavoastra si insotitorii. Sa va dea Dumnezeu puterea sa terminati si sa o faceti cu bine si sanatate.
    Cu stima, Gabi Barbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.