Revine Carpathian Adventure

Carpathian Adventure este un soi de Daciada pentru concursurile de aventură. 2011 a fost ultima ediție și până acum 2-3 ani nu prea mai era altul în România. Din fericire a apărut Propark Adventure, dar unii tot mai suspină după vremurile Carpathian Adventure. Ei bine anul acesta se pare că va revine 😀

Mai jos aveți câteva detalii primite de la organizatori. Dar înainte de asta, las mai jos harta de la ediția 2016 din Bugeci (atenție la CP13 si CP14) iar pentru cei curioși găsiți niște reportaje video aici.

Anul acesta Outward Bound Romania sărbătorește 25 de ani de existență de la înființare, timp în care a contribuit la dezvoltarea personală a mai mult de 45.000 de tineri.

Cu ocazia acestui eveniment deosebit lansăm din nou competiția de aventură Carpathian Adventure la care vă așteptăm cu drag să participați. O descriere mai detaliată veți găsi atașat acestui email.

Competiția Carpathian Adventure 2018, pe lângă faptul că își dorește să mențină în totalitate caracterul de concurs outdoor de aventură în echipă va suferi și anumite schimbări față de edițiile anterioare organizate în perioada 2001-2012 cum ar fi:

· Denumirea competiției va fi Outward Bound Carpathian Adventure

· Competiția lansată din nou va avea ca locație de bază Sovata Băi, Centrul de Tineret Outward Bound Romania și nu dorește să devină itinerantă în alte locații

· Perioada: 31 august 2018 – 2 septembrie 2018

· Dorește să pună mai mult accent pe scopul inițial al competiției Carpathian Adventure, și anume să devină un eveniment caritabil de fundraising prin care se doreste obținererea unui sprijin financiar pentru programele de tineret ale Societății pentru Tineret Outward Bound. Astfel pe lîngă taxa de participare, echipele înscrise vor avea și un obiectiv de strângere de fonduri (o sumă de minim 1000 Euro pentru echipele care vor participa ca Aventuriști de bază /Basic Adventurer). Acesta se poate realiza ori prin participarea corporațiilor cu o echipă formată din angajații lor, ori prin echipe formate din indivizi care prin activități de publicitate vor căuta parteneri care să le ofere suma destinată pentru fundraising.

· Durata competiției se micșorează de la 72 de ore la 30 de ore și similar se va reduce și distanța de parcurs (90 km), astfel evenimentul se va derula într-un weekend. Pentru a ajunge la linia de sosire, echipele vor trebui să depășească numeroase probe outdoor, cum ar fi: tura montană, rapel, orientare, tură cu bicicleta, probă pe apă și diverse probe de echipă.

· Vom avea trei categorii de echipe (echipe omogene de bărbați, de femei și mixte)

Dorim organizarea unui concurs care să ofere un mediu propice provocărilor outdoor și experiențelor de neuitat, unde oamenii iubitori ai aventurilor în natură sunt chemați să-și depășească limitele psihice , mentale, fizice, să exerseze întrajutorarea și pe lângă toate astea să contribuie și la sprijinirea unui obiectiv clar și anume: dezvoltarea unui tineret responsabil.

Taxă de participare

Taxă de înscriere:  280 euro/ echipă
Suma  minimă de fundraising: 1000 euro/echipă

Înscrieri:

Data limită de înscriere: 1 iulie 2018

https://docs.google.com/forms/d/120nrr7TLJgRN8p22HEFA0cASHv9Av2AxmKMAqFmmkqA/prefill

Vă invităm să vă înscrieți la acest eveniment deosebit și să trăim din nou împreună tot cea ce a însemnat Carpathian Adventure pentru voi!

 

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.