Pe urmele celor mai buni – Invitație la povestit și o plimbare

Prin vară povesteam despre proiectul celor de la Mercedes-Benz “Pe urmele celor mai buni”, un proiect prin care patru oameni extraordinari au avut ocazia să povestească despre pasiunea lor într-o sesiune de mentorat cu cei patru ambasadori ai proiectului. Eu am urmărit povestea lui Dragoș Poponea, inginer din Sibiu si pasionat de ceasuri de turn. El a povestit cu Andi Moisescu despre cum a ajuns la această dragoste pentru ceasornicărie iar întreaga poveste o puteți citi aici.

În toată povestea asta, trebuie să duc și eu ideea asta mai departe, mai concret să ofer o mică întâlnire de mentorat. Acum mentorat poate este puțin cam mult spus, dar dacă ești pasionat de sport/mișcare, evenimente sportive, antreprenoriat mi-ar face plăcere să ne vedem și să vedem dacă ceva din experiența mea din ultimii 8-9 ani din zona asta te poate ajuta cumva.

Pentru că vremea este încă frumoasă, mă gândesc că putem combina utilul cu plăcutul și în funcție de cine va fi selectat, putem să vedem poate povestim într-o combinație cu o alergare ușoară pe undeva. Iar dacă găsim o zi, băieții de la Mercedes-Benz ne împrumută o mașinuță drăguță așa că poate facem chiar o aroganță și facem așa o tură rapid pe undeva pe la munte.

Așadar dacă invitația de mai sus ți se pare interesantă, lasă un comentariu mai jos, eventual și câteva cuvinte despre ce ți-ar place să povestim dacă ai fi selectat.
Poți să lași un comentariu până joi seara (19 oct) la ora 23:59 și vineri dimineață facem o tragere la sorți cu random.org