Pe urmele celor mai buni – Invitație la povestit și o plimbare

Prin vară povesteam despre proiectul celor de la Mercedes-Benz “Pe urmele celor mai buni”, un proiect prin care patru oameni extraordinari au avut ocazia să povestească despre pasiunea lor într-o sesiune de mentorat cu cei patru ambasadori ai proiectului. Eu am urmărit povestea lui Dragoș Poponea, inginer din Sibiu si pasionat de ceasuri de turn. El a povestit cu Andi Moisescu despre cum a ajuns la această dragoste pentru ceasornicărie iar întreaga poveste o puteți citi aici.

În toată povestea asta, trebuie să duc și eu ideea asta mai departe, mai concret să ofer o mică întâlnire de mentorat. Acum mentorat poate este puțin cam mult spus, dar dacă ești pasionat de sport/mișcare, evenimente sportive, antreprenoriat mi-ar face plăcere să ne vedem și să vedem dacă ceva din experiența mea din ultimii 8-9 ani din zona asta te poate ajuta cumva.

Pentru că vremea este încă frumoasă, mă gândesc că putem combina utilul cu plăcutul și în funcție de cine va fi selectat, putem să vedem poate povestim într-o combinație cu o alergare ușoară pe undeva. Iar dacă găsim o zi, băieții de la Mercedes-Benz ne împrumută o mașinuță drăguță așa că poate facem chiar o aroganță și facem așa o tură rapid pe undeva pe la munte.

Așadar dacă invitația de mai sus ți se pare interesantă, lasă un comentariu mai jos, eventual și câteva cuvinte despre ce ți-ar place să povestim dacă ai fi selectat.
Poți să lași un comentariu până joi seara (19 oct) la ora 23:59 și vineri dimineață facem o tragere la sorți cu random.org

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1228

19 Comments

  1. Salutare ! Mi-as dori mult sa ne intalnim si te-as intreba,printre altele, cum reusesti sa impaci viata de familie cu jobul,organizarea de evenimente si propria ta activitate sportiva. O zi productiva iti doresc!

  2. Mi-ar placea sa discutam despre evolutia alergarii de masa la noi in tara, despre gradul de informare si educatie al alergatorilor amatori, despre orgaizarea de evenimente sportive si fidelizarea alergatorului roman, disciplinarea lui, dar si cresterea calitatii evenimentelor de alergare.

    • Aici e o discutie lunga 🙂 Cred ca la noi fenomenul alergarii atat pentru sportivi cat si pentru organizatori este la faza adolecentei 😀 Acum incep sa se sedimenteze putin lucrurile

  3. Salut Gabriel ! Îmi aduc aminte ca am făcut echipa la Wings for life 2014(2013) si ce as dori sa aflu din experienta ta vasta este cum am putea face o corelatie intre o cursa sportiva si viață.

    • Salutare Liviu, multam pentru ajutorul de la Wings 🙂
      Corelatia cred ca exista 🙂 Sunt cateva lucruri pe care le inveti prin antrenamentele pentru o cursa care se pot traduce si in restul vietii. As zice ca perseverenta, munca constanta si rabdarea sunt unele din cele mai importante 🙂

  4. Foarte frumoasa inițiativa.
    Mi-ar placea sa povestim despre sport ca stil de viața, despre depășirea limitelor, despre implicare și susținere, despre maratoane și despre ce sta in spatele acestora de la planificare și organizare pana la povestea succesului, despre oameni și experiente 🙂

  5. Aș vrea să aflu de la tine câteva secrete pentru auto-motivație și cum să fac ca sportul să fie o parte mai semnificativă din viața mea. Am avut mici tentative, dar timpul nu îmi permite întodeauna, așa că aș vrea să știu concret, după o zi obositoare, ce te motivează să mergi să alergi sau să faci exerciții.

    • Multam Alexandra pentru inscriere 🙂 Eu nu prea cred in retete. Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa isi gaseasca ce functioneaza pentru el. Altfel si eu am perioade in care sunt mai lenes si o las mai moale cu miscarea. Asta face ca apoi sa prinzi la o alergare din nou gustul ala fain de cand m-am apucat sa alerg 🙂

  6. Draga Gabriel,

    Multumim pentru oportunitate si felicitari pentru intreaga ta activitate!
    Sunt unul dintre oamenii care se bucura aproape zilnic de initiativele tale (imi promovez mult mai usor campaniile in mediul online datorita existentei platformei Galantom)…

    1. Alergarea in Romania. Cum vezi evolutia din ultimii 3 ani, unde crezi ca am putea fi peste 10 ani si ce ne-ar face sa ajungem mai repede la acel rezultat?
    2. Obiectii legate de alergare. Care sunt motivele pentru care in continuare alergarea nu este o optiune de a se pune in forma fizica buna pentru multi romani?
    3. Alergarea si relatiile de cuplu. In ce masura ajuta pasiunile comune ca o relatie sa devina mai fericita?
    4. Alergarea si corporatiile. Ce ar ajuta ca factorii de decizie din corporatii sa constientizeze un fapt evident, anume ca mai degraba decat abonamentele de sanatate, un beneficiu mai palpabil si mai util la angajare ar fi includerea angajatilor intr-un program de alergare?
    5. Galantom. Ce viitor are caritatea in Romania, care sunt cauzele care atrag cea mai multa implicare, ce functioneaza cel mai bine in promovarea unei campanii sociale?

    Multe realizari in continuare si sa ai succes deplin in toate initiativele!
    Cu drag,
    Eliza

  7. Saalut! Imi bucura ochii articolul citit mai sus. Visul meu este sa pasim in zona andurantei atroce, a ultramaratonului. Sa vedem ce inseamna un ultramaraton si care sunt pasii pe care un neofit ar trebui sa ii faca in aceasta directie. “Your body can do anything! It’s your mind you have to convince!” Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.