Mic sfat pentru aranjarea medaliilor

După ce începi să alergi mai “serios” şi te prinde microbul competiţiilor, uşor, uşor, fără să vrei, începi să aduni o colecţie frumuşică de medalii. Pentru fiecare dintre ele e muncită eu am dorit să le păstrez cât frumos. La început am început să le pun într-o cutie, însă uşor s-a format o maţăraie acolo de nedescris. Am găsit însă zilele trecute o metodă să le aranjez.

Răspunsul este: pungi ziplock.
Se găsesc la Diverta şi sunt foarte ieftine. Pe lângă că acum stau mai frumos în cutia lor, se păstrează şi mai bine, nu se mai decolorează panglica.

Înainte

După

DSC00657

Invitaţie la discuţii

Tu cum iţi ţii medaliile?

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

13 Comments

  1. eu deocamdata am doar 4 deci le tin intr-un cui ..pe perete in camera 🙂 … si numerele de concurs lipite pe dulap ..si diplomele in dulap :)) si tricourle dupa ce-mi raman mici …o sa le prin tot pe perete 😀 … desi am numa 4 deocamdata :))

  2. Eu am un suport unde le tin agatate. Este un suport de carti de la IKEA. E fain ca sunt la vedere, le vezi des, iti aduci aminte de concursuri etc plus ca impresia artistica asupra musafirilor este de top.

  3. Medaliile tot în cui și numerele înțepate toate într-un ac de siguranță uriaș și agățate de mânerul dulapului.

  4. Eu cred ca trofeele trebuie sa fie la vedere:) Un prieten spunea ca locul unde le tin este cel mai frumos loc din casa:) Medaliile le tin pe un suport special, cred ca de perdea, de la IKEA, iar cupele intr-o vitrina frumoasa, tot de la IKEA.
    Cu diplomele nu am gasit o solutie. Sunt cateva teancuri groase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.