Mai doar 3 zile să te înscrii la Maratonul DHL 2014

Pe 21 iunie 2014, la Poiana Brașov va avea loc Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor! O competiție de care cei mai vetereni în ale alergării își aduc aminte cu siguranță, din edițiile precedente. După o mică pauză ea revine în calendar cu același traseu deosebit (Predeal > Părăul Rece > Rășnov > Poiana Brașov) și spirit caritabil. Anul acesta toate taxele de participare vor fi donate Organizației Salvați Copiii România pentru programul “Educație și Informare împotriva consumului de droguri în rândul tinerilor”

PvkAIZ7_58095

Probele la care vă puteți înscrie sunt:
– Maraton Individual 42km
– Maraton Ștafetă – 6 x 7km
– Semimaraton 21km

În această perioadă taxa de participare este 140 lei/membru de echipa pentru reprezentanţii companiilor si 115 lei pentru persoane fizice. Plata taxei se va face in euro, la cursul valutar BNR al zilei.

Alergatorii individuali care se inscriu la maraton sau semimaraton trebuie sa aiba minimum 18 ani, însă pentru proba de ștafetă sunt acceptați și tineri de la 14 ani. Aceștia din urmă beneficiaza de gratuitate!

Membrii clubului Ro Club Maraton vor plăti o taxa preferențială de 35 de lei la înscriere, iar clubul va plati o taxa de 35 de lei pentru fiecare înscris din fondurile comune. Taxa se poate plăti doar prin transfer bancar, iar beneficiarii sunt membrii activi, cu cotizația la zi în ziua concursului.

KIT DE PARTICIPARE

Partea cea mai faină la acest eveniment este că vei primi kitul de participare acasă prin DHL cu câteva zile înainte de START-ul competeției, dar între timp poţi sa tragi mai jos cu ochiul la ce conţine!
– tricou oficial Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor ediţia a 5-a, oferit participanţilor la maraton
– voucher valoric pentru achiziţionarea produselor din punctele amenajate pe platoul Stana Turistica
– Asigurare oferită de Generalli
– numarul de competiţie
– chip de monitorizare a timpului de alergare (individual sau 1/echipa pentru ştafeta)
– medalie de participare
– alte surprize oferite de partenerii noștri

Toţi participanţii vor avea transportul asigurat, cu autocare, pana la punctele de start. Pentru participanții la stafetă se asigură transportul retur după finalizarea turei de alergare.Traficul auto va fi oprit pe toată perioada desfaşurarii competiţiei. Pentru informații despre timpul limita de alergare și programul de închidere a drumurilor, vă rugăm să urmați informările de pe site-ul maratondhl.ro – Secțiunea regulament.

La final toți participanții și suporterii acestora sunt invitați la un concert surpriză care să incheie evenimentul în cel mai tare mod posibil!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.