Ziua Sportului TenarisSilcotub continuă mâine în Zalău

După Călărași, Ziua Sportului se mută pe 31 mai în Zalău. Evenimentul organizat de TenarisSilcotub aflat deja la cea de-a IV-a editie, vă aşteaptă cu cele două crosuri de 3 km si 10 km, dar și o serie de alte activități pentru întreaga familie: baschet, fotbal, volei, badminton, tenis de masă şi jocuri dedicate pentru cei mici.

Ziua Sportului este un eveniment dedicat sănătății prin mișcare care se desfășoară pe parcursul unei zile pe care, atât cei mici, cât și cei mari o pot petrece făcând sport în aer liber. În Zalău, activităţile se vor desfășura în Piața 1 Decembrie 1918.

Revenim cu mare plăcere, în fiecare an, în cele două orașe, Zalău și Călărași, pentru a crește nivelul de conștientizare în rândul comunităților noastre privind importanța mișcării pentru sănătate. Dincolo de beneficiile pentru fiecare dintre noi, Ziua Sportului TenarisSilcotub a devenit o manifestare de referință pe agenda locală și un prilej așteptat de întâlnire și voie bună.
a declarat Michele Della Briotta, Area Manager Tenaris pentru Europa de Est.

Ce este foarte frumos este că premergător evenimentului, în școlile și liceele din Zalău se vor organiza, timp de o lună, programe de antrenament. Derulate sub sloganul „Școala mea face sport”, acestea sunt menite să crească apetitul pentru joc, mișcare și competiție în rândul elevilor.

Detalii şi înscrieri

Cei care doresc să participe la competiția de 10 km, se pot înscrie astfel online pe site-ul competiţie în perioada 5 – 27 mai 2014 sau în ziua evenimentului, între orele 8:00 și 9:30, pe platoul Piața 1 Decembrie 1918.

La crosul de 3 km înscrierile se vor face exclusiv în dimineața competiției, între orele 8:00-11:30.
Înscrierile la crosuri se fac separat pentru femei și bărbați, pe diferite categorii de vârstă.

Informații detaliate se pot găsi pe site-ul www.ziuasportuluitenaris.ro.

Cum a fost la ediţia de anul trecut!

Ediția Zalău a evenimentului Ziua Sportului TenarisSilcotub este organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău, Consiliul Judeţean Sălaj, Inspectoratul Școlar al Județului Sălaj, Sălaj Plus, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sălaj, Federația Română de Atletism, Biroul Rutier Zalău.

Cine va fi prezent la start?

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.