Aproape 500 de alergători au sărbătorit Ziua Sportului TenarisSilcotub prin alergare

Duminica aceasta la Călăraşi a avut loc primul eveniment din seria Ziua Sportului TenarisSilcotub. În cadrul evenimentului au avut loc tradiţionalele crosuri de 10 si 3 kilometri. Startul crosurilor a fost dat din fața Primăriei Călărași, iar linia de finish a fost trecută în Parcul Dumbrava, zona dedicată premierilor.

Evenimentul organizat de TenarisSilcotub, aflat la cea de-a treia ediție, a oferit celor prezenți o serie de activități sportive desfășurate în Parcul Dumbrava. Pe lângă cele două crosuri, comunitatea din Călărași a avut parte de jocuri de baschet, fotbal, volei, badminton, tenis de masă, iar cei mici s-au distrat jucând golf, freesbee, au avut parte de mini concursuri pentru trotinete. Geanina Corondan și Cosmin Cernat au fost cei care au animat competițiile.

_MG_6787

100 de alergători au luat startul la crosul de 10 km, la ora 10:00. Ei au fost susținuți de Marian Șotârcă, antrenor-jucător la Dunărea Călăraşi și de Victor Puiu, boxer profesionist.

Ocupanții primelor trei locuri au fost premiați astfel: Locul 1 – Cort drumeție, Locul 2 – Rucsac drumeție și sac de dormit, Locul 3 – Accesorii sportive de protecție.

Cei doi sportivi au dat startul și crosului de 3Km, la ora 12:00, unde352 de alergători au acceptat provocarea la mișcare. Premiile puse în joc au fost: Locul I – Voucher Hervis în valoare de 400 de lei, Locul II – Voucher Hervis în valoare de 300 de lei, Locul III – Voucher Hervis în valoare de 200 de lei.

_MG_6937

Printre alergători s-au numărat 24 de angajați TenarisSilcotub din Călărași, București și Câmpina, arătând, prin exemplul propriu, importanța mișcării pentru o viață sănătoasă.

Evenimentul de astăzi ne arată că sportul este un element care unește. Ne-a unit forțele împreună cu cele ale autorităților locale să alergăm pe stradă și în parc, iar acum ne-a adunat în număr mare, familii, prieteni, colegi să petrecem împreună un timp de calitate
a declarat Michele Della Briotta, Area Manager Tenaris pentru Europa de Est.

În cadrul festivității de premiere a celor două crosuri, desfășurată în Parcul Dumbrava, câștigătorii au fost felicitați de către sportivii Marian Șotârcă și Victor Puiu, precum și de către reprezentanți ai TenarisSilcotub și de autorități locale.

_MG_6812

500 de persoane s-au înscris la tombola Ziua Sportului, în cadrul căreia au putut câștiga, prin tragere la sorți, o bicicletă Kross Hexagon X5 Negru 2014 și 20 de articole sportive.

Cu ocazia evenimentului a fost premiată școala câștigătoare în cadrul programului „Școala mea face Sport”, unitatea de învățământ care a adunat cele mai multe puncte fiind Şcoala “Nicolae Titulescu”. În plus,pentru elevii participanți au fost puse în joc 20 de articole sportive, oferite prin tragere la sorți.

*****

Despre eveniment

Ziua Sportului este un proiect inițiat de TenarisSilcotub din dorința de a îmbunătăți viața comunităților în care își desfășoară activitatea, asumându-și astfel rolul de intermediar între membrii comunității, de la mic la mare, și sport, cu ale sale recunoscute beneficii pentru sănătate.

Despre TenarisSilcotub

TenarisSilcotub este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici utilizate în diverse aplicații din industria mecanică, Auto-Moto, a petrolului și a gazelor naturale, industria chimică și petrochimică, industria energetică. Compania deține în România unități de producție la Zalău, Călărași si Campina, un centru de servicii în Ploiești.. Programele de responsabilitate socială ale companiei urmăresc dezvoltarea durabilă a comunităților în care compania își desfășoară activitatea, fiind direcționate spre educație, sănătate, cultură și artă, educația privind mediul înconjurător și asistență socială.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.