Spune ce melodie te motivează și poți castiga o înscriere la Maratonul Transilvaniei

Eu am renunțat de mult să ascult muzică în timp ce alerg. Motivul fiind unul totuși de rațiune practică: mă ofticam mereu că uitam să încarc player-ul sau îl uitam pur și simplu acasă. Totuși trebuie să recunosc că muzica te poate motiva foarte mult într-o cursă așa că atunci când am primit o invitație să ofer o înscriere gratuită la Maratonul Transilvaniei, un eveniment care îmbină sportul cu muzica am ales acest tip de concurs.

Despre concurs

Și dacă asculți muzică și dacă nu, eu cred că tot ai acolo în suflet o melodie dragă, una care te motiveză în cursă. Dacă nu asculți muzică, poate o fredonezi în minte sau poate face karaoke cine știe. O melodie de care poate te leagă o amintire frumoasă de la o cursă. Fie că asta a fost melodia de la start, de la finish sau poate pur și simplu asta a fost melodia care îți răsuna în urechi într-un moment greu în cursă.

Cum participi

E foarte simplu, trebuie să scrii intr-un comentariu mai jos ce melodie te motivează cel mai mult și dacă ai o experiență frumoasă din cursă sau dintr-un antrenament legat de această melodie.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți duminică aceasta la ora 23:00.

Melodia mea

Pentru mine o melodie de suflet este: Phoenix – Ora-Hora
Din păcate aproape în fiecare an Maratonul Piatra Craiului se suprapune cu Maratonul București, ei bine acum cred 3 ani când am putut participa la MPC asta a fost melodia de la start și a fost genială hora trasă fix lângă linia de start înainte de a face o horă mai mare în jurul Pietrei Craiului.

Premiul

O înscriere gratuită la trail running (traseu lung sau scurt) + intrare gratuită la festival în ziua în care aleargi.

Evenimentul

Pe 12 și 13 iulie 2014, la Sâmbăta de Sus, Județul Brasov, In Transylvania şi smartatletic organizează prima ediție a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running și MTB Cross-country.

Competiţiile, independente una de cealaltă, se adresează tuturor celor pasionați de sport, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi, și fiecare probă beneficiază de doua trasee: lung și scurt.

Pentru proba de Trail Running participanții pot alege între traseul de semimaraton (21km, 1490m diferență de nivel) și cel de cros (10km, 180m diferență de nivel). Valea Sâmbetei, Cabana Valea Sâmbetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, vârful Slanina, Vârfurile Gălăşescu Mare şi Mic sunt câteva dintre atracțiile turistice pe lângă care vor trece alergătorii

Întrecerea de MTB Cross-country se desfășoară pe un traseu de 22 de km cu 320m diferență de nivel pe Valea Seaca Lisei cu întoarcere prin Vistişoara, un cadru natural incredibil de frumos.  Tura lungă presupune parcurgerea aceluiași traseu de două ori.

Înscrierile la Maratonul Transilvaniei s-au deschis pe data de 3 aprilie 2014, online, pe site-ul www.maratonultransilvaniei.ro.

Detalii, noutăţi şi surprize pe site-ul oficial http://www.maratonultransilvaniei.ro/  și pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/562141907226794/.

Maratonul Transilvaniei este integrat într-un festival de 4 zile – In Transylvania, un eveniment ce cuprinde concerte, activităţi de aventură, workshopuri, teatru, competiţii sportive, multă distracţie şi voie bună.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

21 Comments

  1. Foster the people – Pumped up kicks – ma cheama Robert si cand incepe melodia cu “Robert’s got a quick hand….he’s coming for you….you better run, better run !” 🙂

  2. CRBL – Romania nu-i jucaria ta, e piesa pe care am fredonat-o în timpul Ultramaratonului 100 for Children gândindu-mă la acei copilaşi de la Valea Plopului

  3. Pentru mine remix-ul TEEMID & Joie Tan al melodiei Gnarls Barkley-Crazy merge de minune in acel moment al cursei cand apar gandurile de genul “Ce a fost in capul meu de fac asta? ” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.