De ce participi la maraton ?

De ce participi la maraton ?

De cand am inceput sa ma antrenez, primesc intrebarea asta din ce in ce mai des.
Esti nebun, pentru ce sa alergi 40 de Km ? Cu ce te ajuta ?

Pai nu prea este un avantaj adevarat, dar cu ce te ajuta cand stai acasa si te uiti la televizor, sau cand esti cu prieteni la o bere pe terasa. Nu exista un avantaj major, nu o fac pentru fitness, e ceva mai mult spiritual, o fac pentru ca ma simt bine, si stiu ca ma voi simti si mai bine cand voi trece acea linie de sosire. Nu conteaza in cat timp, cand voi trece acea linie de sosire voi fi fericit stiind ca am reusit ceva ce nu multi oameni au putut. Maraton nu e vorba despre cine castiga, sau cine a avut cel mai bun timp, este despre depasirea limitelor, despre a continua sa mergi mai departe cand totul iti spune ca nu mai poti sa continui.

In final va las cu un mic filmulet pe care l-am vazut si eu azi si care m-a motivat si mai mult sa particip la maraton.

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1217

4 Comments

  1. cat trebuie sa fie timpu la distanta de 42 km la un maraton sa prinzi podiumu ?? pls astpet un raspuns pe adresa de e-mail !!!!

  2. cat trebuie sa fie timpu la distanta de 42 km la un maraton sa prinzi podiumu ?? pls astpet un raspuns pe adresa de e-mail !!!!

  3. nu stiu sigur, insa cu siguranta depinde de maraton si de concurentii care participa la el … te poti uita la istoricul maratonului la care vrei sa participi pentru a vedea cam ca timp au avut cei care au fost pe podium in anii trecutii

  4. nu stiu sigur, insa cu siguranta depinde de maraton si de concurentii care participa la el … te poti uita la istoricul maratonului la care vrei sa participi pentru a vedea cam ca timp au avut cei care au fost pe podium in anii trecutii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.