Cum sa creezi Word Art online?

Bob Marley – Don’t Worry, Be Happy

Nustiu daca sunteti ca si mine un fan al tricourilor funny si originale, dar de mult timp mi-am dorit sa imi fac propriile tricouri cu mesaje sau desig-uri. Din pacate nu prea sunt asa talentat la partea de design asa ca nu prea au vazut lumina zilei ( a fost unul, dar nu prea a fost purtat in public ).
Acum jumate de ora am descoperit in unul din ultimele filmele de pe youtube al lui Chris Pirillo un review despre un nou site : wordle.net.

Ei bine cu acest site puteti face un fel de WordArt, sau cum mai sunt cunoscute Word Clouds. Tot ce trebuie sa faci este sa pui un text, fie ca e vorba de un citat dintr-o carte, versurile la o melodie facorita sau orice text care iti place. Insa trebuie sa fie un text mai maricel. Apoi dupa ce dai submit site-ul analizeaza continutul, cele mai frecvente cuvinte si genereaza acest Word Cloud. Se poate apoi modifica un pic rezultatul generat, se pot seta parametri ca tema de culori, modul de aranjare etc.

De cand l-am descoperit am fost foarte impresionat si m-am tot jucat cu diverse texte. Cred ca acest site e foarte util atat pentru tine personal … dar poate fi folosit si pentru a crea un cadou original.

Pentru a va putea juca si voi trebuie sa aveti ultima versiune de Java instalat.

Uite si cateva mici “creatii” ale mele 😀

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.