Ceas de antrenament Garmin Forerunner 101

Dupa cum spuneam intr-un post mai vechi, pentru a ma antrena un pic mai bine am decis sa imi cumpar un ceas de antrenamen. M-am hotarat asupra unuia de la Garmin si anume un Forerunner 101. Dupa cateva peripetii cu comanda, cateva telefoane date am reusit sa am confirmarea ca totul e ok si voi primi ceasul. Ceea ce s-a intamplat, azi dimineata, insa valoarea de pe ramburs era gresita, a fost trecuta valoarea pentru Forerunner 201, dar dupa alte telefoane si faxuri am intrat in posesia lui ( asta e norocul meu mereu cand cumpar ceva … asa ca de acum am experienta :)) ). Insa greseala asta m-a facut sa ma gandesc daca nu mai bine cumparam Forerunner 201, imi placea ca avea si cablul de date si soft unde puteai sa iti urmaresti antrenamentele si diverse statistici. Insa asta e, faptul e consumat.

M-am hotarat ca pentru motivare ( me gadgets mad freak ) sa imi cumpar unul dupa maratonul din bucuresti daca voi scoate un timp sub 3:40 ( daca nu oricum imi iau, dar na :)) ). Asa ca pentru inceput ne jucam cu asta.

Trebuia in seara asta sa merg sa il testez, dar cand sa plec si eu, a inceput o ploaie cu galeata. Inca mai ploua. Asa ca in seara asta am ratat si antrenament si sansa de a testa noua jucarie. Asa ca maine seara e programat testul.

Cam atat am avut de povestit.
Cheers

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

3 Comments

  1. Buna
    Stiu ca e mai vechi articolul dar si pe mine ma intereseaza asa un ceas sau ceva asemanator pentru sotul meu care e un alergator impatimit. din pacate nu mai vad la ei pe site. se poate sa se fi scos din productie. nu stiu. poate imi poti recomanda un model similar. multumeesc
    Alexandra, Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.