Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Un baiat de 9 ani se pregateste sa alerge un maraton din Antarctica

1.9K 0

1359773972

Nikolas Toocheck, are doar nouă ani şi este în clasa a patra. Deşi alţi copii la vărsta lui visează poate altceva, el şi-a setat ca obiectiv alergarea unui maraton în Antartica. După ce în decembrie anul trecut a terminat primul maraton, pe 25 februarie va alerga la White Continent Marathon în Antartica.

Alergarea lui Nikolas face parte din campania iniţiată de el: “Running the World for Children” ce are scopul strângerii de fonduri pentru Operation Warm, o asociaţia ce oferă îmbrăcăminte de iarnă copiilor aflaţi în dificultate din Statele Unite .
Prin campania “Running the World for Children” Nikolas îşi doreşte să termine un maraton pe toate cele 7 continente cu scopul de strângere de fonduri: câte un dolar pentru fiecare pas pe care îl va alearga. Targetul campanieie este de 1 milion de dolari.

Mai multe detalii despre proiect găsiţi pe site-ul oficial.

Ce părere aveţi de campanie?

Sincer să fiu sunt cumva împărţit între două stări. Pe o parte nu pot să nu apreciez ideea si efortul lui Nikolas, pe de altă parte însă mă gândesc că e destul de extrem ca un copil la vârsta lui sa facă aceste maratoane.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.