Un baiat de 9 ani se pregateste sa alerge un maraton din Antarctica

1359773972

Nikolas Toocheck, are doar nouă ani şi este în clasa a patra. Deşi alţi copii la vărsta lui visează poate altceva, el şi-a setat ca obiectiv alergarea unui maraton în Antartica. După ce în decembrie anul trecut a terminat primul maraton, pe 25 februarie va alerga la White Continent Marathon în Antartica.

Alergarea lui Nikolas face parte din campania iniţiată de el: “Running the World for Children” ce are scopul strângerii de fonduri pentru Operation Warm, o asociaţia ce oferă îmbrăcăminte de iarnă copiilor aflaţi în dificultate din Statele Unite .
Prin campania “Running the World for Children” Nikolas îşi doreşte să termine un maraton pe toate cele 7 continente cu scopul de strângere de fonduri: câte un dolar pentru fiecare pas pe care îl va alearga. Targetul campanieie este de 1 milion de dolari.

Mai multe detalii despre proiect găsiţi pe site-ul oficial.

Ce părere aveţi de campanie?

Sincer să fiu sunt cumva împărţit între două stări. Pe o parte nu pot să nu apreciez ideea si efortul lui Nikolas, pe de altă parte însă mă gândesc că e destul de extrem ca un copil la vârsta lui sa facă aceste maratoane.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.