Schimbă-te. Unde pleci așa

Știu ce credeți, sunt învechit și nu las fetele să se îmbrace cum vor. Așa as fi crezut și eu dar lucrurile nu stau deloc așa. Mă aşteptam să vină ziua când să rostesc cuvintele astea, dar din păcate mi-au luat-o fetele înainte.

De ziua copilului, fetele au activitate cu trupa de la atletism. Sunt înscrise la Rapid. Deși nu urmăresc fotbalul prea mult, trebuie să recunosc că mereu am admirat suporterii Rapidului. Îi vedeam când erau pline tramvaiele la meciuri, dar și mai tare m-au impresionat când am văzut stadionul Studențesc plin la un meci al lor.

Revenind. Dacă tot aveau fetele treabă la stadionul Rapid, am zis că mă echipez şi eu de alergare şi dau poate o tură pe noua pistă de pe Lacul Morii. Cum fetele începeau la 10:00 şi era super cald, am zis să ies mai “dezbrăcat” şi mi-am luat un sort de alergare, din acela cu spintecătură pe lateral :-p.

Eu nu am un stres să ies aşa pe stradă, am mers şi prin metrou cu picioarele la vedere. Se pare că fetele nu agrează stilul meu vestimentar şi mi-au zis direct: Schimbă-te. Unde pleci așa

Eu sincer mai speram la câțiva ani până să trec la categoria “babaci” – stai acasă că ne faci de rușine dacă mergi cu noi. Acum, asta e, trebuie să accept că am ajuns și aici.

Am totuși o grijă, oare ce sa le zic eu când o să aleagă ele ceva mini ca să nu o întoarcă că şi eu ies în sort?

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.