pseudo antrenament pentru maraton

Dupa cum am spus intr-un post anterior, am plecat intr-o mica excursie, planuiam sa urcam pe ceahlau dar din cauza vremii am decis sa mergem la baraj la bicaz.

Excursia a pornit in stilul meu caracteristic prin pierderea promoneului ( note to self, nu mai pune lucruri importante in buzunarul de pe bretea de la rucasac ). Insa l-am gasit imediat si am plecat rasufland usurat.

Urma sa stam in camping insa din nou din cauza vremii am luat decizia sa stam la cabana. Pana la urma excursia de trekking s-a transformat intr-o excursie de stat la cabana si facut gratar :)).

Spre dupa-amiaza vreme s-a inbunatatit foarte tare, a iesit si soarele si ne cam parea rau ca nu am urcat pe bucegi. Insa spre seara vreme ne-a dovedit ca am luat o decizie buna. Incepuse sa ploua foarte tare, atat de tare ca se formase un parau destul de mare in fata cabanei carand de pe munte noroi si pietre. A fost necesara inteventia pompierilor pentru deblocarea drumului.

Apa a intrat un pic chiar si in cabana prin sistemul de canalizare de la baie, lucru care a panicat o parte din excursionisti au strans tot ce aveau pe jos si le-au urcat pe scaune, mai avand un pic si se urcau pe dulapuri pentru a se feri de apa :)).

Per total a fost o excurise destul de frumoasa, o experienta din toate punctele de vedere.

Acum fac un mic pit-stop acasa, si ma pregatesc pentru plecarea de maine la sf. gheorghe pentru semi-maraton. Wish me luck.

Cheers

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.