Excursie Ceahlau – second trekking experience

Maine dimineata plec in a doua experienta de trekking . Planuisem asta de prima data cand am fost, de data asta o sa fim un pic mai multi si cred ca o sa fie super misto. Problema e ca desi speram la o vreme frumoasa se pare ca soarta a vrut sa il asculte pe victor si sa ii testeze rezistenta cortului sau la ploaie. Din cate am citit cam peste tot se anunta ploi, cu toate astea cred ca o sa fie unul din acele lucruri care desi rau la prima vedere va aduce un plus de veselie acestei experiente.

Poate maine o sa ne fie un pic mai greu din cauza ploii insa sunt sigur ca per total va fi o excursie super.
Oricum de data asta o sa fim un pic mai bine pregatiti decat data trecuta. Pentru a instra in randul trekkerilor cu bocanci cu talpa “vibra” mi-am cumparat deocamadata un rucsac Husky Survivor de 75l si un sac de dormit si izopren tot de la husky. Azi le-am ridicat si sunt foarte mandru de achizitia mea :D. O sa vad cat de usor imi va fi acum la urcat.

husky Survivor 75l
husky Survivor 75l

Sper sa imi fie mult mai usor pentru ca si de data asta am cam cumparat multa manacare ( ce sa ii faci, frica de a nu face foame e mare ) si o sa se umple rucsacul desi mi s-a parut imens cand l-am vazut :)).

Anyhow deocamdata va las cu un video de pe ceahlau. Enjoy
Cheers.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.