Mingi în școli, al patrulea an

Campania „Mingi în școli” continuă pentru al patrulea an sub deviza „Pasează mingea!”. Achiziționează produse din gama Fa în perioada 1 august și 30 septembrie, și contribuie la campania de susținere a micilor campioni prin dotarea școlilor cu mingi de handbal.

Tata îmi povestea de o întâmplare când era puștan și juca o miuța prin curtea școlii. O bătrână ce îi observase exclamă către o vecină cu oareșce tristețe: Uite săracii copii, nu au bani să-și cumpere o minge și aleargă toți după una.

Sună ca un banc haios, dar din păcate, în zilele noastre unele catedre de sport abia primesc ceva bani pentru înlocuirea mingilor. Cam greu să transmiți dragostea de mișcare fără nici cele mai banale elemente de logistică sportivă.

Așa că felicit campania inițiată de brandul Fa, prin Henkel Beauty Care, și Federația Română de Handbal. Mai multe detalii despre ea găsiți pe mingiinscoli.ro și în comunicatul de mai jos.


Campania Mingi în școli pasează mingea pentru a patra oară consecutiv

În contextul în care sportul românesc atinge noi culmi ale victoriei, campania „Mingi în școli” merge mai departe cu cea de-a patra ediție. În ultimul an, handbalul național feminin a promis motive în plus de mândrie prin naționala de tineret a României.

Cu gândul la copiii care abia descoperă handbalul în școli, brandul Fa, prin Henkel Beauty Care, și Federația Română de Handbal continuă campania „Mingi în școli” cu cea de-a patra ediție, sub deviza „Pasează mingea!”. Și asta pentru că fiecare dintre noi a primit – la școală, în carieră sau în viața personală – pasa cu care a marcat golul câștigător. Mesajul campaniei către public rămâne același: să sprijinim performanța națională!

„Succesul campaniei ne demonstrează România vrea să investească în viitorul handbalului național. Am donat în cei trei ani de campanie peste 5.000 de mingi de handbal, am oferit echipamente sportive în 74 de școli și nu ne oprim aici. Astfel ne dorim ca inițiativa noastră să inspire tot mai mulți români și să ne urmeze exemplul”

a declarat Gabriel Barbu, General Manager Henkel Beauty Care.

În cea de-a treia ediție a campaniei Mingi în Școli, care a avut loc anul trecut, au fost donate 1924 de echipamente sportive în 74 de școli de pe teritoriul României, lista școlilor premiate fiind aici. Fiecare școală premiată a primit 26 de echipamente pentru echipa de handbal.

România are o școală de handbal cu tradiție, performanțele fiind înregistrate chiar de la începutul anilor ’50.

 „Rezultatele din ultimii ani ne-au demonstrat că se poate! Viitorul handbalului românesc este pe mâini bune, iar campionii de mâine sunt copiii de astăzi care visează cu ochii deschiși la o victorie. Ne bucurăm că anul trecut echipele din școlile României au primit echipamente sportive și că în 2019 alte școli vor primi mingi de handbal noi pentru echipele lor”, 

spune Alexandru Dedu, Preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

De asemenea, jucătoarele lotului național s-au implicat de-a lungul anilor în campania Mingi în școli, participând la meciuri amicale cu copiii din școlile premiate. Interviuri cu jucătoarele echipei naționale de handbal feminin despre campania Mingi în școli aici.

Campania ”Mingi în școli” se bucură de susținere prin intermediul platformei online www.mingiinscoli.ro și poate fi descoperită în hipermarket-urile și supermarket-urile din întreagă țară. Astfel, în perioada 1 august și 30 septembrie, oricine achiziționează produse din gamă Fa (cu excepția săpunului solid) va contribui la campania de susținere a micilor campioni prin dotarea școlilor cu mingi de handbal. De asemenea, cei interesați pot să înscrie școala preferată prin completarea formularul de campanie, de la secțiunea “Înscrie o școală”. 

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.