Compania Municipală Sport pentru Toți București vreau sport nu politică

Compania Municipală Sport pentru Toți București a lansat acum anul trecut un proiect care pe hartie suna foarte dragut. Dezvoltare și Sănătate prin Sport ce se desfășoară în perioada 2019-2022, oferă pentru copiii cu vârsta între 6 și 18 ani, posibilitatea să practice gratuit unul dintre cele 17 sporturi recomandate, fără a fi legitimați la un club sportiv, indiferent de ramura sportivă.

Mi-am tot propus să încerc să aflu ce s-a întâmplat după perioada de înscrieri, câți copii s-au înscris, câți au beneficiat de program etc.

Astăzi am stat puțin să caut pe site informații despre subiect, fără prea mari rezultate. În schimb am găsit că ei sunt puțin ocupați cu politica. Nu as avea nimic împotrivă să felicite rezultatele care țin de sport. Dar nu mi se pare deloc de bun gust să dai share la o postare despre infrastructură rutieră de pe pagina personală Gabriela Firea.

Dar ce mi s-a părut cel mai deplasat este clipul de mai jos.

Dincolo de stilul laudativ la adresa doamnei Firea un pic cam nepotrivit aș spune, cum să spui că în consiliul locale sunt și oameni răi cu ilustrația de mai jos. Înțeleg că domnul director Cezar Stancu are personal o simpatie pentru colegii de partid, dar cum să pui așa ceva într-un clip de promovare al unui proiect?

Dl. Cezar, bani pe care i-ati primit sunt ai orasului, al cetățenilor nu i-ați primit din buzunarul primarului. O parte din care au votat si acei “oameni rai” pentru consiliul.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.