[info] Vino si alearga la semi maraton Gerar

Ro Club Maraton, primul club al maratonistilor amatori din Romania, si-a luat inima in piept si organizeaza prima editie a Semi Maratonului Gerar.
Concursul se va desfasura pe 30 ianuarie 2011, în Campusul Universității Politehnica, București si e organizat de Ro Club Maraton în colaborare cu Facultatea de Inginerie Electrică.

Concurentii pot opta pentru una din cele 2 probe (dar nu pentru ambele):
– cros – 3,6 km (1 tura)
– semimaraton – aprox 21 km (6 ture); la proba de semimaraton se poate participa numai in echipe de 3 alergatori, care vor alerga simultan (deci nu in sistem stafeta) fara a se departa unii de altii la mai mult de 5 metri (nerespectarea acestei reguli atrage dupa sine descalificarea).

Traseul


Running route 754567 – powered by Runmap 

Timpul limita al probelor este de 30 minute pentru cros si 3 ore pentru semimaraton. La expirarea timpului limita (ora 11:00 pentru cros, respectiv 14:00 pentru semimaraton) concurentii sunt rugati sa elibereze traseul.

Inscrierile se pot face doar pe siteul www.maraton.info.ro pentru semimaraton, iar pentru cros se accepta si inscrierile in ziua concursului, in functie de numarul de locuri disponibile.

Numarul de locuri este limitat la 150 alergatori la cros si 60 echipe (60 x 3 alergatori) pentru semimaraton.
Si ar trebui sa va grabiti ca deja mai sunt putine locuri.

Taxele de participare sunt:
– semimaraton – 45 lei/echipa – se achita in contul RO 19 BPOS 7220 6830 387 RON03, Bancpost, Agentia Nicolae Grigorescu, Asociatia Club Sportiv “Ro Club Maraton”, Cod de identificare fiscala 24276683 (plata se face numai in cont, nu si in ziua concursului)
– cros – 10 lei/persoana – se achita in ziua concursului

Toti participantii (atat la semimaraton, cat si la cros) vor semna in ziua concursului o declaratie pe propria raspundere referitoare la starea de sanatate si capacitatea de a participa la competitii de alergare.

Programul va fi urmatorul:
9,00 – ridicarea numerelor de concurs, inscrierea pentru cros si accesul la vestiare (ridicarea numerelor si inscrierea se pot face pana la maxim ora 10.15)
10,30 – start cros
11,00 – start semimaraton
15,00 – festivitate premiere cros si semimaraton

Bafta la antrenamente si ne vedem la start 😀

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.