Garmin şi SportGuru susţin Federatia Romana de Atletism

Un proiect pilot după spusele celor de la FRA, dar care sper să fie începutul unei poveşti frumoase. La acest moment 24 de sportivi ai federației au primit un ceas Garmin pentru ai ajuta în pregătirea lor prin magazinul SportGuru.

Chiar dacă e un prim pas, pentru mine este îmbucurător că în această poveste este un brand românesc.

Toate detaliile le găsiţi în comunicatul oficial de mai jos.


SportGuru şi Garmin România sponsorizează atleţii Federaţiei Române de Atletism cu ceasuri multisport Garmin

Marţi, 23 noiembrie 2021, în cel mai nou magazin SportGuru din București, pe Bulevardul Timișoara nr. 26, a avut loc evenimentul prin care a fost anunțat parteneriatul dintre Garmin România, SportGuru şi Federaţia Română de Atletism prin care atleții Federației sunt susţinuţi cu ceasuri multisport Garmin.

24 de atleți ai Federației Române de Altetism cu înalte performanţe, alergători montani și de pistă, sunt sponsorizați de Garmin România și SportGuru, în calitate de partener oficial Garmin, cu ceasuri multisport, modele necesare pentru monitorizarea și îmbunătățirea performanțelor sportive: Forerunner 245/ 745, Instinct Solar şi Fenix 6X/ 6X Solar. Unele dintre cele mai performante ceasuri de pe piață îi vor ajuta pe sportivi să își desfășoare activitatea cu mai multă precizie și să își monitorizeze performanța.

Ceasurile multisport sunt oferite atleților în conformitate cu nivelul lor de pregătire, printre ei fiind atât juniori și seniori cu rezultate remarcabile, cât și participanți la Jocurile Olimpice Tokyo 2021: Claudia Bobocea (800m, PB/SB 2.03.32; 1500m, PB/SB 4.06.97), Marius Cocioran (20km Race Walk, PB/SB 1.30.4; 50km Race Walk, PB/SB 3.55.29), Bianca Ghelber (Hammer Throw, PB/SB 74.18), Alexandru Novac (Javelin Throw, PB/SB 6.73) sau Andrei Toader (Shot Put, PB/SB 21.29).

Susținerea atleților este în ADN-ul Garmin. Dintotdeauna încurajăm performanța (printre amatori sau profesioniști), iar la nivel internațional colaborăm cu unii dintre cei mai cunoscuți sau promițători atleți. Mă bucur că putem extinde această tradiție și în România și să includem astăzi sportivii Federației Române de Atletism în marea comunitate Garmin. Ne dorim să devenim parte activă din antrenamentele și performanțele atleților de la FRA și abia așteptăm să-i vedem pe podium. Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Garmin

Atunci când spunem Garmin, ne gândim la performanţă. Iar un asemenea parteneriat cu Federația Română de Atletism nu putea să fie mai fidel reprezentat de un alt brand care să răspundă cerințelor de top ale sportivilor. În acest demers, avem convingerea că aceste modele de ceasuri Garmin adaptate sportului practicat de atleți îi ajută pe aceștia să înregistreze succese tot mai mari.” Mircea Rasovan, Director SportGuru

Dorim să mulțumim partenerilor Garmin România şi SportGuru pentru sprijinul acordat atleților români. Tehnologia este o resursă indispensabilă pentru evoluția și modernizarea metodelor de antrenament în pregătirea atleților de înaltă performanță. Federația Română de Atletism și-a propus să ofere sportivilor din lotul național accesul la cele mai noi și performante instrumente de monitorizare a rezultatelor proprii. Parteneriatul inaugurat deschide drumul către o tehnologie utilizată în atletismul mondial de top.Adrian Mlădinoiu, Secretarul General al Federației Române de Atletism

Evenimentul a avut loc în cel mai nou magazin SportGuru

Deschis în luna octombrie a acestui an, magazinul SportGuru din Plaza România este cel de-al treilea magazin pe care brandul românesc îl are în București: primul fiind cel din Bulevardul Unirii 69, iar cel de-al doilea în zona de Nord a capitalei, pe Șoseaua Pipera 44. Celelalte două magazine se află în Cluj și Brașov, retailerul având un plan de expansiune în mai multe orașe din țară.

SportGuru Plaza are o suprafață de 750 m2 și oferă clienților sute de articole sportive specializate pentru alergare, ciclism, outdoor și schi ale brandurilor de top. Asemenea modelului construit și în celelalte magazine din București, Brașov și Cluj, SportGuru Plaza oferă și servicii de consultanță pentru clienții care își doresc echipamentul specializat potrivit, precum și zona de service pentru biciclete: „Cu fiecare acțiune pe care o desfăşurăm, ne respectăm promisiunea făcută în urmă cu mai bine de 11 ani, aceea de a susține sportivii profesioniști și amatori. Noul magazin ne aduce mai aproape de consumatorii care își doresc să înțeleagă în mod real cum articolele sportive îi ajută să se bucure mai mult de sporturile pe care le practică. În completarea acestora, vin cerințele atleților de performanță pe care reușim să le îndeplinim prin brandurile de top pe care le comercializăm. În fiecare moment, performanță sau provocare, suntem alături de întreaga comunitate de sportivi din România”. Mircea Rasovan, Director SportGuru

————————-

Despre SportGuru

SportGuru.ro este cel mai mare retailer de articole sportive specializate din România prin brandurile și varietatea de produse oferite sportivilor de performanță și celor amatori, oferind totodată și consiliere în alegerea echipamentului sportiv potrivit. Activ pe piața din 2010, SportGuru.ro a crescut organic de la magazinul online, la cele 5 magazine, având un plan de expansiune care include extinderea în mai multe orașe din România.

Cele 5 magazine SportGuru sunt: București (Bd Unirii 69, Șoseaua Pipera 44, Bd Timişoara 26),
Cluj-Napoca (Str Ploiești 39-45) și Braşov (Str Mihai Viteazul 42).

Online, pe www.SportGuru.ro, sunt disponibile peste 20000 de articole specializate din zeci de sporturi (alergare, ciclism, tenis, schi, baschet, handbal, înot, box etc) produse de branduri ca Garmin, Compressport, Mizuno, Ghost, Cube, Specialized, Scott, Assos, Santini, Sportful, Prologo, POC, Oakley, Dynafit, Dainese, Nordica, Tacx, Wahoo Fitness, Maurten etc.

Pe lângă articolele sportive specializate, clienții pot beneficia în magazinele SportGuru.ro și de servicii pentru ciclism, schi, snowboard, tenis, oferite cu ajutorul mașinilor performante Wintersteiger (Sigma SBI, Polyman, Waxjet, Wax Iron), Guru Bike Fitting System, Wilson Baiardo, Nordica Speedmachine, Currex Foot Scan.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.