Mai degrabă ce am făcut weekendul acesta. A fost cu alergare, alergare cu pante şi un strop de Galantom.

Cros de fapte bune

După multe luni, m-am bucurat extrem de tare când am primit invitaţia celor de la A.S. Poli pentru o alergare in campusul Politehnica. Cros de fapte bune a fost un evenimente super simpatic organizat de studenţi cu dorinţa de a susţine asociația Climb Again.

M-am bucurat mult că l-am întâlnit Răzvan Nedu (povestea lui aici). Cu ocazia asta am aflat că îl puteți încuraja și la Maratonul 1 Decembrie unde va alerga la semimaraton. Dacă povestea lui vă inspiră, ajută mult dacă puteți sprijini asociația Climb Again aici cu o donație pentru ca ei să poată ajuta și alți sportivi din echipa para.

Pante de duminică

Duminică Oana a plănuit o alergare cu nişte pante în Tineretului. Am plecat pe ideea că nu avem un traseu anume şi a ieşit chestia de mai jos. Era la un moment dat un meme despre creierul unei femei si parcă seamănă puțin.

Cum am făcut 20 de milioane

Ca în bancuri: de lei nu de euro, nu doar eu ci echipa Galantom, nu pentru noi dar pentru cauzele de pe platformă. Eu zic însă să stați pe recepție, o să anunțăm zilele astea o chestie faină pentru a arăta secretul acestor milioane. Cum se fac mai ușor cu ajutorul oamenilor de bine care ne sunt alături în povestea Galantom.