Ce am făcut săptămâna asta, 21 noiembrie 2021

Mai degrabă ce am făcut weekendul acesta. A fost cu alergare, alergare cu pante şi un strop de Galantom.

Cros de fapte bune

După multe luni, m-am bucurat extrem de tare când am primit invitaţia celor de la A.S. Poli pentru o alergare in campusul Politehnica. Cros de fapte bune a fost un evenimente super simpatic organizat de studenţi cu dorinţa de a susţine asociația Climb Again.

M-am bucurat mult că l-am întâlnit Răzvan Nedu (povestea lui aici). Cu ocazia asta am aflat că îl puteți încuraja și la Maratonul 1 Decembrie unde va alerga la semimaraton. Dacă povestea lui vă inspiră, ajută mult dacă puteți sprijini asociația Climb Again aici cu o donație pentru ca ei să poată ajuta și alți sportivi din echipa para.

Pante de duminică

Duminică Oana a plănuit o alergare cu nişte pante în Tineretului. Am plecat pe ideea că nu avem un traseu anume şi a ieşit chestia de mai jos. Era la un moment dat un meme despre creierul unei femei si parcă seamănă puțin.

Cum am făcut 20 de milioane

Ca în bancuri: de lei nu de euro, nu doar eu ci echipa Galantom, nu pentru noi dar pentru cauzele de pe platformă. Eu zic însă să stați pe recepție, o să anunțăm zilele astea o chestie faină pentru a arăta secretul acestor milioane. Cum se fac mai ușor cu ajutorul oamenilor de bine care ne sunt alături în povestea Galantom.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.