Galantom se lanseaza la apa cu un ultramaraton de inot

Anul asta este un an cu multe provocări şi proiecte noi pentru mine. Acum sunt extrem de bucuros să vă anunţ că lansez la apă unul dintre ele, unul foarte drag: Galantom, pe care îl realizez împreună cu Andrei Chirtoc şi Envision România. Ce este Galantom? O platforma integrată de management a donaţiilor pentru ONG-uri.

Mai pe româneşte

Platforma va oferi posibilitatea ONG-urilor să creeze cu uşurinţă pagini personalizate pentru fundraiserii lor. Pagini pe care aceştia pot aduna fonduri fooarte uşor prin donaţii online cu orice card bancar.
Asta pentru început, pentru că planul pe termen lung este ca această platformă să ajute atât ONG-urile cu managementul donatorilor şi fundraiserilor (oferind numeroase statistici pe proiecte, evenimente, fundraiseri) dar şi fundraiserii (oferind un instrument uşor de utilizat şi o recunoaştere bine meritată).

Filozofia noastră

GalantOM este un OM care este mereu dispus să ajute pe alţii, în mod dezinteresat; generos; darnic; mărinimos. Noi credem că sunt mulţi astfel de oameni în România. Din acest motiv am creat această platformă destinată ONG-urilor, pentru a uşura modalitatea prin care un GalantOM poate dona sau face strângere de fonduri.

Aşadar dacă participi la un eveniment sportiv şi doreşti ca odata cu participarea ta să faci fundraising pentru o cauză în care crezi, te invit să îmi trimiţi un email pe [email protected].

Primul Galantom

Mă bucur foarte mult că primul fundraiser de pe această nouă platforma este Andrei Roşu. El va înota vinerea aceasta de-a lungul lacului Snagov, aproape 16km, pentru Pădurea Copiilor. În doar câteva zile el a reuşit deja să strângă peste 1000 lei.

Te invit să îl şusţii şi tu intrând pe profilul lui de pe Galantom.
Click aici!

Vineri sunt foarte bucuros să fiu alături de Andrei ca echipă tehnică. Voi vâsli în caiacul oferit de prietenii de la Aventuria pe toată lungimea traversării şi voi încerca să fac update-uri cât mai dese pe facebook despre cum se descurcă Andrei 🙂

Rămâneţi pe recepţie!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.