Luminează viata nevăzătorilor la Swimathon Bacău

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, deghizată într-o competiție de înot. Joi, 8 decembrie, Swimathlon va face valuri în Bazinul Olimpic de Inot din Bacău. Dacă sunteți în Bacău pe 8 decembrie vă recomand să susțineți proiectul Luminează viata nevăzătorilor, ca înotător sau ca donator.

Proiectul Luminează viata nevăzătorilor este unul extrem de simplu dar și unul cu mare impact. Dacă proiectul reușeste atragerea targetului de 25,000 RON, 10 nevazatori vor putea beneficia de un curs pentru atestatul de Tehnician Maseur, obținând astfel o meserie și sunt integrați în comunitate, devenind parte din piața muncii.

logo-1

Descrierea proiectului

Trâind într-o societate care uneori este oarbă la nevoile pe care aceste persoane le traversează, PhysioKineses lupta să le redea sentimentul de normalitate și să le ofere demnitatea de a fi reconsiderați și integrați în comunitate. Mai puțin de 10 la sută dintre persoanele nevăzătoare sau slab văzătoare sunt angajate în câmpul muncii, iar când vine vorba de meseria de maseuri, nevazatorii sunt considerați a fi cei mai buni profesioniști. Ceea ce îi impiedică însa pe aceștia să îmbratișeze o asemenea meserie este în primul rând număr redus de centre destinate pregatirii acestora, dar și costurile pe care le implică finalizarea lor.

Astfel, PhysioKinesis va aduce pentru nevazatorii din Bacău un curs intensiv la ei “acasă” prin care 10 persoane nevăzătoare vor beneficia gratuit, dupa finalizarea cursului, de atestatul de Tehnician Maseur, așadar vor primi o meserie care să le lumineze viața!

Acestora li se vor oferi și posibilități de angajare dupa obținerea certificatului, vor fi îndrumați și susținuți pentru a-și putea găsi un loc în care prin ceea ce vor face să daruiască și ei lumină!

Cum te poți implica

Poți fi alături de proiectul “Luminează viata nevăzătorilor” fie ca ÎNOTĂTOR, SPONSOR sau SUSȚINĂTOR.

Ca susținător poți dona foarte ușor completând formularul de aici, susținând cu o sumă fixă sau o sumă pe numărul de bazine înotate.

Pentru detalii suplimentare poți lua legătura cu PhysioKinesis Bacau prin Maria Marchis – 0749032939.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.