Eddie Izzard va alerga 27 maratoane in 27 de zile in onoarea lui Nelson Mandela

Eddie Izzard este unul din comedianţi mei preferaţi, odată pentru stilul de comedie dar şi pentru faptul că este un alergător împătimit. După ce în 2009 el a alergat 43 de maratoane în 51 de zile pentru a strânge fonduri pentru Sport Relief, el va porni intr-un nou tur de forţă: 27 maratoane în 27 de zile în onoarea lui Nelson Mandela şi a celor 27 de ani petrecuţi de el în închisoare.

via telegraph.co.uk

Toate cursele vor fi alergate în Africa de Sud în zone de importanţă din viaţa primului preşedinte ales democratic în Africa de Sud.

întreaga aventură va avea loc în această vară şi va fi filmată de un post de televiziune englez pentru un documentar ce va fi transmis în toamnă.

Din 2009 el a început s-a convertit în stilul minimalist/barefoot, a alergat desculţ chiar şi pe străzile din Londra. A anunţat că va alerga cele 27 de maratoane în încălţări minimaliste.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

One comment

  1. I-am urmarit cu mare interes prima incercare, si abia asteptam sa aflu prin ce peripetii a mai trecut acum… pacat ca a fost nevoit sa-si intrerupa cursa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.