Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Cum gasesti / ascuti muzica online ?

1.64K 0

Nu stiu despre voi, dar eu patesc de multe ori cand aud de un cantec sau imi aduc aminte de o melodie si as vrea sa o ascult. Nu prea as vrea sa o cumpar ca asai romanul, ci doar sa o ascult atunci o data sau de doua ori.

Stiu ca multi o sa imi sara in cap acum cu “cauta pe ODC sau DC++”, insa spre mirarea unora incerc sa imi limitez furtul intelectual pe care il fac cat mai mult ( da am programe cu licenta, chiar si windows :)) ). Variante free ar fi sa incerci sa cauti pe google sau pe site-uri gen youtube sau varianta romaneasca trilulilu sau mai stiu eu care.

Ei bine azi am gasit o solutie care cel putin pentru mine ma prins mai mult decat restul alternativelor. Se numeste GrooveShark Lite si este o librarie de musica online unde poti asculta muzica ( full songs ), in aplicatia lor bazata pe flash.

Eu as zice ca “lite” e un pic cam modest, aceasta aplicatii este super, au o colectie foarte mare de muzica, si vreau sa spun foarte mare, am gasit aproape tot ce am cautat cu mici exceptii la unele cantece romanesti, dar asta e … oricum nu sunt prea populare nici pe restul site-urilor si nici nu prea sunt un fan mare al muzicii romanesti. Oricum ideea e ca desi nu am gasit melodia pe care o cautam eu, “hartistul” era in baza lor de date cu alte melodii, ceea ce e destul de bine as zice eu.

Te poti chiar si innregistra pe site, avand apoi posibilitatea sa iti creezi playlist-uri pe care sa le salvezi.

Aplicatia merge super repede si o recomand tuturor.

Ca o nota mai poti folosi si TinySong.com unde daca scrii numele unui cantec, il va cauta pe GrooveShark Lite, si iti va da un link ( mic in gen tinyurl ) pe care il poti trimite pe mess pune pe un post sau pe blog, link care va deschide pagina cu acel cantec in player :).

Sper sa fiti la fel de incantati de aplicatie,

Cheers

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.