Cum gasesti / ascuti muzica online ?

Nu stiu despre voi, dar eu patesc de multe ori cand aud de un cantec sau imi aduc aminte de o melodie si as vrea sa o ascult. Nu prea as vrea sa o cumpar ca asai romanul, ci doar sa o ascult atunci o data sau de doua ori.

Stiu ca multi o sa imi sara in cap acum cu “cauta pe ODC sau DC++”, insa spre mirarea unora incerc sa imi limitez furtul intelectual pe care il fac cat mai mult ( da am programe cu licenta, chiar si windows :)) ). Variante free ar fi sa incerci sa cauti pe google sau pe site-uri gen youtube sau varianta romaneasca trilulilu sau mai stiu eu care.

Ei bine azi am gasit o solutie care cel putin pentru mine ma prins mai mult decat restul alternativelor. Se numeste GrooveShark Lite si este o librarie de musica online unde poti asculta muzica ( full songs ), in aplicatia lor bazata pe flash.

Eu as zice ca “lite” e un pic cam modest, aceasta aplicatii este super, au o colectie foarte mare de muzica, si vreau sa spun foarte mare, am gasit aproape tot ce am cautat cu mici exceptii la unele cantece romanesti, dar asta e … oricum nu sunt prea populare nici pe restul site-urilor si nici nu prea sunt un fan mare al muzicii romanesti. Oricum ideea e ca desi nu am gasit melodia pe care o cautam eu, “hartistul” era in baza lor de date cu alte melodii, ceea ce e destul de bine as zice eu.

Te poti chiar si innregistra pe site, avand apoi posibilitatea sa iti creezi playlist-uri pe care sa le salvezi.

Aplicatia merge super repede si o recomand tuturor.

Ca o nota mai poti folosi si TinySong.com unde daca scrii numele unui cantec, il va cauta pe GrooveShark Lite, si iti va da un link ( mic in gen tinyurl ) pe care il poti trimite pe mess pune pe un post sau pe blog, link care va deschide pagina cu acel cantec in player :).

Sper sa fiti la fel de incantati de aplicatie,

Cheers

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.