Ce am făcut săptămâna asta, 26 aprilie 2015

Saptămâna trecută a fost un tur prin tară cu o prezentare joi la Conferința Națională de Fundraising în Cluj și apoi organizarea primei ediții a Semimaraton Iași. A fost o săptămână grea, dar genul de greu care vine si cu satisfacție mare la final.

Milionul Galantom

Acuși împlinim doi anișori de când împreună cu Envision Romania am lansat Galantom – platforma de fundraising peer 2 peer. Am început poate timid, dar zic că comunitatea de galantomi a crescut foarte frumos și am reușit împreună cu ei să ajungem la primul milion de lei strâns cu ajutorul platformei. Vă mulțumesc tuturor care ați pus umărul la acest proiect, poate ca fundraiser, poate ca donator sau poate cu un simplu share al unei pagini de fundraising! Această reușită vi se datorează voua!

Prezentare Peer 2 Peer la Conferința Națională de Fundraising

11079061_966457936718096_7909416229521417863_n

Ne-am bucurat foarte mult când am primit invitația din partea ARC România pentru a vorbi la această conferință. Peer 2 peer este un domeniu nou pentru segmentul ONG din România. El funcționează foarte bine în lume, însă încă de la începutul platformei ne-am dat seama că el are nevoie de mici adaptări la piața din România.
Așa că alături de Andrei Chirtoc am vorbit despre ce am observat noi prin experiența Galantom și am încercat să purtăm un dialog cu cei prezenți sa vedem cum se potrivește această imagine cu experiența directă a ONG-urilor beneficiare.

11156315_921577314548546_3928318529482479272_n

Prima ediție a Semimaraton Iași

Duminică a avut loc prima ediție a Semimaraton Iași la care prin People for Sport am fost parteneri de organizare alături de organizatorul principal Rotary Club Iasi Copou.

Trebuie să recunosc că până când ultimul concurent a trecut linia de sosire am stat cu emoții. A fost un eveniment la prima ediție, organizat într-un timp foarte scurt, într-un oraș nou care nu avea experiența unui eveniment similar, cu o echipă de voluntari dintre care mulți nu au mai participat la eveniment sportive. La final însă pot spune că am fost impresionat de cât de bine s-au mobilizat și cât entuziasm a fost din partea tuturor celor implicați, de la autorități la voluntari, de la concurenți la spectatorii și nu în ultimul rând echipa de organizare și partenerii.

As vrea să le mulțumesc în primul rând echipei de la Rotary Club Iasi Copou care ne-au invitat să organizăm alături de ei acest eveniment care sper să devină o tradiție si o zi de sărbătoare pentru Iași în fiecare an.
Nu în ultimul rând să le mulțumesc lui Victor Vlad – partener in organizare, Andrei Chirtoc – care de la Cluj a acceptat sa vina sa ne ajute la Iasi și nu în ultimul rand Oanei care este alături de mine în toate proiectele și care de multe ori mă scoate din situații dificile 😀

Ce urmează

Săptămâna asta este Wings for Life World Run, așa că sper să ne vedem cu bine înainte de cursă și pe traseu. Eu o sa vă aștept la punctul de alimentare de la km 45.

Link-uri interesante

Cat de greu este să conduci mașina Wings for Life

Ai putea sa pedalezi o bicicleta invers?
Cu totii credem ca stim sa pedalam, dar daca s-ar inversa comenzile am mai stii?

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.