Câștigă 7 ultra-zile în Florida

7-ultra-zile-in-florida

Andrei Roşu pune în practică sfaturile de la podcastul Primul Maraton, şi-a planificat o competiţie fix la ieşirea din iarnă pe 1-2 martie. Un Double IronMan. De fapt pentru aşa ceva cred că şi-a făcut planul de ceva vreme. Ce este important, este că 7Card şi Escapage îţi dau posibilitatea să faci parte din echipa lui de suport şi să petreci 7 ultra-zile în Florida, căci acolo se ţine nebunia. Bonus ai dreptul, chiar obligaţia aş spune, să îi dai două perechi de palme, figurativ binenteles, lui Andrei dacă îl auzi că vrea să renunţe.

Cine poate participa?

Oricine persoană peste 21 de ani, cu reşedinţa în România şi zile de concediu disponibile pentru a pleca în perioadă 26 februarie – 4 martie. Aici sunt mai fericiţi studenţi şi freelanceri 😀

Ce trebuie să faci?

Păi să completezi formularul disponibil pe site-ul 7Card (până la dată de 27 ianuarie 2013, ora 11:59 AM) motivând de ce crezi tu că eşti candidatul ideal pentru a câștiga!
După ce ai completat formularul ţi se va creea o pagină proprie unde trebuie să mobilizezi familia, prietenii, duşmanii să aduni cel puţin 100 de like-uri.

Desemnarea câştigătorului

În dată de 30 ianuarie 2013 va avea loc o tragere la sorţi electronică la care participă toţi participanţi care adună numărul minim de like-uri unde se vor extrage 20 de finalişti.

Alegerea norocosului se va face pe baza unei jurizări de către Andrei Roşu, Andrei Cretu – General Manager BenefitSeven şi Diana Tufan – General Manager Escapage pe baza următoarelor criterii: creativitate, originalitate, putere de convingere, coerentă şi claritate a răspunsului la provocare.

Nu v-aţi înscris deja?

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.