Articol men’s health despre alergare

Acum 3 luni aproape presedintele clubului Ro Club Maraton, nutritionistul Serban Damian mi-a propus sa ii acord un interviu pentru un articol in revista cu care colaboreaza : Men’s Health. Am fost foarte incantat si onorat de propunere.
Acest interviu urma sa faca parte dintr-un articol despre alergarea la diverse varste, eu facand parte din grupa 20-30 de ani, Florin Precup la 30-40 de ani, Dan Lixandru la 40-50 de ani si Viorel Ghita la peste 50 de ani.

Inainte de a pleca la maratonul de la paris, am facut sedinta foto in parcul herastrau, care a fost destul de haioasa. Vedeai 4 oameni alergand bucati de 10-15 mentri inainte si inapoi pentru a face mai multe duble :)). Aproape ca a fost un mic antrenament :))

Apoi cand m-am intors de la maratonul de la paris, am facut si interviul scris in care am incercat sa ma laud cat mai mult :)), poate poate crede lumea ce scrie acolo.

Si azi dupa multe asteptari, am vazut articolul in revista :D.
Asa ca daca v-am trezit interesul si sunteti curios de cum arat in colanti ma gasiti la pagina 108 din revista :).

Ms Serban pentru invitatie, si sper sa trec prin toate etapele si sa am macar pe aproape performantele colegilor de interviu.

PS: interviurile complete atat cu noi cat si cu alti alergatori le gasiti pe site-ul Ro Club Maraton.