Alex Andronic – Povestea Triatlonului Sfanta Ana [concurs povesti]

Aşa cum anunţam în ultimul post în perioadă 10 -15 decembrie puteţi trimite poveşti pe adresa hello at gabrielsolomon.ro pentru concursul de poveşti High5. Că să îmi fac munca mai uşoară am decis să public un rezumat al poveştilor primite şi sper să îmi trimiteţi comentarii care să fie aleasa ;)). Astăzi prima poveste scrisă de Alex Andronic despre Triatlonul de la Sf. Ana.
Enjoy.

Se intampla in ultima perioada sa am idei bune, dar se pare ca ele nu sunt legate neaparat de domeniul in care lucrez, ci mai degraba de domeniul sportiv. Una dintre ideile bune pe care le-am avut recent a fost acea de a incepe antrenamentele de alergare impreuna cu tatal meu. El merge pe bicicleta si eu alerg. Amandoi petrecem quality time, el se mentine in forma, eu imi fac antrenamentele si am parte de incurajari. O alta idee buna pe care am avut-o cu ceva timp in urma este aceea de a participa la un triatlon stafeta. Imi plac foarte mult oamenii care sunt pasionati de diferite domenii si de asta stiu destul de multi oameni care sunt buni la ceva. Asa mi-a venit ideea de a aduna trei oameni pentru a participa la proba de triatlon stafeta de la concursul Saint Ana Lake Exterra Triathlon 2011 sau pe scurt Triatlon Sfanta Ana. Am vorbit de anul trecut despre lucrul asta cu o parte din prieteni, unul dintre ei care este instructor de inot (Alex ) s-a aratat interesat sa participe la proba de inot 900m, cel care mi-a facut bicicleta a vrut sa participe la proba de bicicleta 33km montani, iar eu aveam sa particip la proba de alergare 10km, toate la peste 950 m altitudine la lacul Sfanta Ana.

Zis si facut, timpul a trecut, am avut ceva probleme cu alegerea membrului din echipa care trebuia sa faca partea de bicicleta, dar pana la urma in ultima saptamana inainte de concurs l-am gasit pe Titi (care mai participase la concursuri de MTB). Am plecat 8 oameni la Tusnad, 3 participanti si restul faceau parte din “staff”. Sambata dimineata, un soare dogoritor, stateam la rand la inscriere si ma gandeam cu jale cum am sa alerg eu diferenta aia de nivel de 390 m avand in vedere ca nu am mai strabatut decat foarte rar dealurile din jurul Iasului in alergare. La start peste 280 de persoane numai trupuri atletice, biciclete scumpe, costume de neopren, bauturi izotonice, batoane proteice, in cateva cuvinte lume sanatoasa care face sport.

Povestea completă pe blogul lui Alex:
http://www.alexandronic.com/personal/povestea-triatlonului-sfanta-ana/

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.