Spre Finish la Maraton Piatra Craiului [concurs povesti]

Astăzi o nouă poveste pentru concursul de poveşti High5 de la Marius Buricea despre Maratonul Piatra Craiului.
Nu uitaţi că data limita până când se primesc poveştile (pe adresa hello at gabrielsolomon.ro) este 15 decembrie.
Enjoy.

Este al doilea maraton la care particip,cu aceasta ocazie am reusit sa conving trei colegi de serviciu(noi fiind politisti la D.P.I.R-GALATI) SA NE INCERCAM fortele si in alt fel de situatii.
Ajunsi la Zarnesti, ne-am cazat la pensiunea Mosorel, cind am coborit la masa am cunoscut o domnisoara pe nume David Mariana din Bucuresti, de la care am aflat ca este pentru prima data la maraton si nu stie daca va termina o astfel de cursa.
A sosit ziua cursei, la start ne facem strategia si hotarasc sa o ajut pe colega noastra de pensiune sa termine cursa. Luci anuta in megafon start si incepe marea cursa.

Incepem sa alergam, ajungem la fintina lui BOTOROG, dupa 300m continuam la stinga pe poteca si incepem sa urcam, plaminii incep sa ia foc putin cite putin, ajungem in satul Magura. Mariana este alaturi, cind eu inainte cind ea.
La Table ne alimentam si plecam spre Saua Funduri, la un moment dat fata incepe sa ameteasca si ii spun sa stae un pic oprindu-ma si eu, apoi incepem sa urcam incet.

Pe drum imi spune ca sus abandoneaza ca numai poate. Eu o incurajez si ii spun ca va ajunge la capat, ajungem in virf mincam putin si plecam. Pe drum ne alternem cind eu in fata cind ea dar nu distnata mare ca sa nu ne vedem, asa se face ca ajungem in Saua Funduri si o conving si pe Mariana sa mearga mai departe, amandoi coboram spre Marele Grohotis.

Povestea completa o puteti citi pe blogul feedbackmaratonpiatracraiului.blogspot.com:
http://feedbackmaratonpiatracraiului.blogspot.com/2008/11/spre-finish-la-maraton-piatra-craiului.html

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.