Concurs de povesti – Cea mai faina experienta a mea la un concurs in 2011

Acum că a venit frigul, cu toţi o lăsăm mai moale cu nebuniile sportive, ne punem la povestit despre ce a fost şi plănuit aventurile/proiectele pentru 2012. Cum ne plac concursurile, importatorul High5 în România, Nutricult.ro, ne propune un concurs tocmai despre povestit, subiectul: Cea mai făină experienţa a mea la un concurs în 2011.

Regulile sunt simple: trimiţi povestea (între 100-1000 cuvinte) pe adresa mea (hello at gabrielsolomon.ro) până pe 15 decembrie oră 23:59 şi poţi câştiga un Race Pack de la nutricult.ro (geluri şi băuturi pentru o cursă de 4 ore).
Se primesc si povesti deja publicate.

Poveştile primite vor fi introduse într-o bază de date de unde va fi desemnat câştigătorul după un algoritm foarte avansat, dar pe care, că să fie transparenţă îl voi face public:

SELECT FROM `povesti` SORT BY `criteriu_subiectiv_care_imi_place_mai_mult` LIMIT 1

Vreau să va avertizez că algoritmul este unul inteligent luând în considerare eventualele “recomandări” pentru articolele primite, sub formă de geluri şi batoane.

La campanie mai participă alte 9 bloguri, unde puteţi trimite poveştile. Pentru că sunt persoane care nu cred că mai au nevoie de prezentare o să îi enumăr direct (dacă nu îi ştiţi să faceţi o tură în plus la următorul antrenament drept pedeapsă)

Cele 10 poveşti alese de site-urile partenere intra în finală. Câştigătorul se va desemna prin numărul de link-uri primite în perioada 18-24 decembrie pe pagina de Facebook a nutricult.ro. Premiul cel mare este un Marathon Pack, un tub de Zero citrice, un tub de nuun şi batoane energizante şi de recuperare.

Abia astept să vă citesc poveştile!

Până acum v-am stresat eu destul cu poveştile mele.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.