Alergări virtuale

Am povestit că în viitorul apropiat nu mi se pare responsabil organizarea de evenimente sportive fizice. Așa că dacă tot ne zgândărește competitivitatea, putem să ne orientăm și să susținem evenimentele virtuale.

Așa că am zis să încerc o mică listă cu evenimentele de care știu că se desfășoară în perioada următoare. Dacă mi-a scăpat ceva, aș aprecia un semn în comentarii.

UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K

Are loc într-o singură zi, pe 22 august 2020 și poți alerga la una din cursele de Individual 10K sau echipă (2 x 5K).
Costul la individual este 15€, kitul cuprinde medalie turnată și poți selecta o cauză pe care vrei să o susții prin participarea ta.

Hero Running Challenge

Cei de la Runners Club, revin după un prim eveniment cu o nouă provocare virtuală. Poți alege să alergi 100 KM | 200 KM | 300 KM în luna august.
Taxa de participare este 59 de lei, pentru care primești, Număr concurs electronic, Import automat de date din Strava, Medalie de finisher.

Aleargă România!

O provocare cu adevărat impresionantă, acumulează-ți kilometrii parcurși în viața reală și străbate România pe toată lungimea ei! Există două opțiuni de distanță: una de 986 km pentru tura dus, și alta de 1972 km pentru tura dus-întors.

Taxa de participare este de 70 RON și cuprinde o cataramă de finisher. Opțional poate fi cumpărat tricoul oficial.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.