Aleargă în Europa cu Isostar

Isostar continuă tradiția concursurilor prin care te trimite la evenimente sportive majore din Europa. De data asta cu mai multe premii, mai multe evenimente și un concurs global, pe numele lui Run Europe.

Concursul a început deja și mai ai până pe 30 noiembrie să alergi cei 250 km necesari pentru a intra în tombolă. Mai jos gasiți toate detaliile din comunicatul oficial 🙂

Isostar, lider de nutriţie sportivă în Europa, a lansat pe 3 octombrie 2016, simultan în 14 ţări din Europa, platforma Run Europe – un proiect în premieră ce reuneşte online maratoniştii europeni şi le oferă acestora ocazia de a alerga la maratoane de top din Europa!

Astfel, în perioada 3 octombrie – 30 noiembrie 2016, alergătorii amatori din cele 14 ţări sunt invitaţi să se înscrie în aplicaţia Run Europe, pentru a intra într-un concurs ce îi poate aduce în 2017 la linia de start la unul dintre cele mai importante maratoane din Europa, cu toate cheltuielile incluse! Între maratoanele selecţionate pentru concurs se află şi Maratonul Bucureşti 2017!

Pentru a fi eligibili, participanţii trebuie să alerge minim 250 km în perioada concursului (2 luni) şi să se înregistreze folosind una din aplicaţiile de alergare participante: Strava, Garmin, Polar, Runkeeper sau Runtastic.

Extragerea câştigătorilor se va face în decembrie, iar premiile includ, pentru participanţii din România:
4 x Pachet Gold (2 bărbaţi şi 2 femei)
fiecare constând în o participare gratuită, cazare 2 nopţi, bilet avion dus-întors la unul din cele 8 maratoane importante din Europa selecţionate pentru acest concurs;
10 x Pachet Silver (5 bărbaţi şi 5 femei)
fiecare constând în o participare gratuită la Maratonul Paris 2017 + kit de produse Isostar;

Isostar - Run Europe - Alerg - 205x275+5

Isostar este partenerul oficial de nutriţie al unora dintre cele mai importante maratoane din Europa. Astăzi ne propunem să fim partenerul oficial de nutriţie al maratoniştilor europeni, printr-un proiect unic pentru un brand de nutriţie sportivă: provocarea maratoniştilor din 14 ţări europene de a intră într-o competiţie cu ei înşişi dar şi cu alţi alergători. Există clasamente şi premii dedicate pentru fiecare ţară, însă în orice moment participanţii din România pot vedea cum se situează în raport cu participanţii din celelalte ţări. Le dorim mult succes tuturor!
a declarat Adelina Păsat, Director Comercial Isostar România.

Maratoanele nu mai sunt demult nişte mituri neaccesible şi au devenit din ce în ce mai populare la nivel naţional şi european. Pe lângă cursa în sine, competiţiile oferă bucuria călătoriilor, bucuria de a alerga alături de alţi oameni şi o atmosfera şi experienţă incredibilă. Astfel, cei mai norocoşi atleţi vor avea ocazia să viziteze o parte din oraşele ce gazuiesc cele mai importante competiţii de alergare din Europa: Paris, Amsterdam, Riga, Geneva, Hanovra, Bordeaux sau Toulouse.

Detalii suplimentare pe www.runeurope-isostar.com.

_____________________________________________________________________________

Creată în 1977 de medicul elveţian Dr. Wander, Isostar este astăzi una dintre cele mai cunoscute şi iubite mărci de nutriţie sportivă din Europa. Produsele Isostar sunt fabricate doar din ingrediente alimentare, respectând toate normele antidoping internaţionale în vigoare.

În România marca are o prezenţă continuă din mai 2009, devenind în scurt timp marca numărul unu de nutriţie sportivă din România. Astăzi Isostar are cel mai variat portofoliu de produse, cu peste 50 de referinţe acoperind nevoile sportivilor din diverse discipline, indiferent de nivelul de performanţă, atât înainte, în timpul cât şi după efortul sportiv.

Isostar susţine cu mândrie sportul românesc fiind partener oficial de nutriţie al principalelor cluburi şi federaţii sportive şi a mai multor asociaţii sportive profesioniste sau de amatori. Isostar este partener oficial de nutriţie al unor sportivi profesionişti sau amatori cu performanţe deosebite în domenii precum ciclism – Alexandru Ciocan, Andrei Nechita, Răzvan Jugănaru, echipa BikeXpert Racing Team; alergare: Andrei Roşu, Andrei Gligor, duatlon – Emanuel Trandafir; tenis – Mihaela Mărculescu, speranţă a noii generaţii de tenismene române, Lili Danci – maraton, Bogdan Damian – triatlon şi mulţi alţii.

În România, Isostar este distribuit de Nutrivita, unic importator.
[email protected]; www.nutrivita.ro

Save

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.