Câte biciclete avea Robin Williams?

Habar nu aveam că Robin Williams era un bicilist și unul chiar fooarte pasionat. Am aflat asta decurând când am citit că după moartea lui colecția sa de biciclete va fi licitată în scop caritabil.

A participat, ca spectator bineînțeles, de mai multe ori la Turul Franței și era deseori văzut pedalând în Bay Area. Ba chiar, mai venea cu ele pe platourile de filmare 🙂 Puteți citi un editorial despre pasiunea lui pentru ciclism aici.

Avea cred o problemă mare să aleagă pe care o va folosi. Asta pentru că avea o colecție extrem de mare. Copiii lui au donat 87 de biciclete din această colecție pentru a fi licitate în scop caritabil, aceasta fiind doar o selecție din întreaga colecție.

Veniturile obținute vor merge către două cauze susținute și de Robin Williams: Challenged Athletes Foundation, ce suține sportivii cu dizabilități și Christopher & Dana Reeve Foundation, ce caută soluții de vindecare a traumatismelor coloanei vertebrale.

Mai jos puteți regăsi o parte din bicicletele lui Robin Williams, iar pe paddle8.com puteți găsi întreaga colecție cu detalii și povestea fiecărei biciclete.

robin-williams-bycicles

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.