Vladimir Drăghia conduce Echipa Verde la Swimathon București

Vladimir Drăghia, cel care a acceptat invitaţia noastră la Crosul Padurii, continua sprijinirea evenimentelor sportive. El este căpitanul Echipei Verzi la Swimathon București, un eveniment de strângere de fonduri organizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.

Vladimir va face valuri ca să miște lucrurile, alături de:
Ştefan Lungu (membru în board-ul MaiMultVerde)
Sergiu Machidon (antreprenor şi susţinător MaiMultVerde)
Alexandru Dina (voluntar MaiMultVerde)

Cei patru vajnici bărbați din echipa care susține cauza Asociației MaiMultVerde speră să înoate 70 de lungimi de bazin.

Vladimir Drăghia este cunoscut publicului ca actor, scenarist, regizor și producător, însă este şi un înotător cu mare experienţă: a făcut 12 ani înot de performanță, este multiplu campion național și de două ori medaliat la campionatele europene. Suntem siguri că Vladimir va face figură bună la Swimathon și că-i va motiva pe ceilalți membri ai Echipei Verzi. Îl puteți susține pe Vladimir donând pentru cauza Asociației MaiMultVerde online, pe site-ul Swimathon, sau direct în ziua evenimentului – 6 iulie, Complezul sportiv Lia Manoliu.

Proiectul înscris în competiţie de către MaiMultVerde este ”Barieră naturală de copaci la Ploieşti” şi este unul dintre proiectele cele mai importante ale organizaţiei. Prin cele 15 hectare plantate începând cu anul 2009 pe Centura de Est a Ploieştiului, îşi propune să creeze o perdea de protecţie între oraş şi zona industrială. Astfel, odată cu atingerea maturităţii, cei 75.000 de copaci plantaţi vor contribui la îmbunătăţirea calităţii aerului din oraş.

Citiți mai mult despre proiect pe site-ul MaiMultVerde

Fii alături de Vladimir Drăghia și Echipa Verde la Swimathon București și hai să schimbăm lucrurile făcând valuri!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.