Vino în echipa oficială de pacemakeri RBBIM 2014!

În 2012 am început alături de Ro Club Maraton această inițiativă iar acum la doi ani pot spune că am construit împreună deja o adevărată comunitate de pacemakeri. De ce spun asta? Pentru că deja de două luni primesc cel puțin o dată pe săptămână întrebarea când se deschide formularul. Ei bine nu mai trebuie să așteptați, de astăzi vă puteți înscrie în formularul de mai jos pentru a fi în echipa de pacemakeri oficiali la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon!

Pentru că numărul doritorilor este deja foarte mare vom fi mult mai stricți cu selecția. Astfel că formularul va fi deschis până pe 15 septembrie ora 23:59 urmând ca apoi să alegem pacemakeri oficiali pe baza următoarelor criterii:
– experiență sportivă: numărul de ani de când alergi
– performanță sportivă: dacă ai un personal best mult mai bun (10-15 minute) față de timpul de pacemaker
– experiență de pacemaker: cei care au mai făcut parte din echipa de pacemakeri o să aibe cu siguranță o stelută în plus la selecție 🙂

Timpii pentru pacemaker-ii oficiali la maraton:
3 ore 15 minute
3 ore 30 minute
3 ore 45 minute
4 ore;
4 ore 15 minute
4 ore 30 minute
4 ore 45 minute
5 ore.

Timpii pentru pacemaker-ii oficiali la semimaraton:
1 ora 30 minute
1 ora 45 minute
2 ore
2 ore 15 minute

Oferim:
inregistrare gratuita la RBBIM 2013 (veţi primi kitul complet al oricărui concurent)
diploma de “Official pacemaker al RBBIM 2014″.

Pentru înscriere completaţi formularul de aici:
https://docs.google.com/forms/d/13SySJVCzCWNoCVVtvSZXUAL8hy0-V-cv5_f5XzL5V-g/viewform

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

4 Comments

 1. Salut Gabriel,

  In primul rand trebuie sa spun ca imi pare rau ca nu am vazut articolul asta mai devreme, asa ca am ajuns sa-mi “imaginez” in timpul cursei timpii pentru care ar fi pace makeri.

  Poti sa imi spui, te rog, pentru ce timpi au si existat pana la urma pace makeri? Eu am terminat primul meu semi (ura! :)) in 2:12 , alergand relativ constant in zona 6:10 – 6:20/km, si pe drum chiar ma gandeam ce bine mi-ar prinde un grup de 2:15 (mai ales in zona km 10-15, unde m-am simtit cel mai nesigur).

  Am vazut pe drum doar grupul de maraton de 4:45 (pe care l-am depasit poate prea entuziast) si inca o dra pe care eu am inteles ca scria 5:00, desi nu prea avea cum , fiind mai in fata decat primul grup, dar am decis sa nu-mi bat capul si sa ma concentrez pe treburi mai importante, cum ar fi gâfâitul :).

  Si intrebare suplimentara de “noob”: se afiseaza undeva timpii respectivi? Sau se descurca fiecare in momentul cursei, uitande-se dupa baloane? Eu plecand foarte din coada putonului (repartizat fiind evident in ultimul sector) nu m-am straduit foarte tare sa studiez situatia inainte de start, dar sa stiu cum procedez data viitoare…

  Multumesc mult,
  Sorin

  • Buna Sorin,

   Anul aceasta din pacate am avut ceva probleme cu echipa de pacemakeri.
   Odata pentru ca nu am reusit sa ocupam toate locurile si am avut doar la 3:45, 4:00, 4:15, 4:30, 4:45 si 5:00
   Insa pentru ca am avut si probleme de aprovizionare nu toti au avut in cursa baloane.

   In mod normal cred ca apar undeva pe site-ul oficial dar nu e foarte vizibil si pentru editia urmatoare o sa incercam sa gasim un loc mai vizibil pentru a anunta timpii

   • Multumesc mult de raspuns.

    Da, cred ca ar ajuta pe multa lume (mai ales incepatori ca mine) sa fie undeva intr-un loc mai vizibil informatia, sunt convins ca multi nici nu stiu ca exista sau cum “functioneaza” mai exact un pacer.

    Oricum, in primavara la semi sper sa imi fac noi prieteni in grupul de 2 ore 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.