Invitație la HAPPY TRIATHLON

E uimitor cât de mult au crescut numărul de evenimente sportive de la noi. Lucru care se vede din ce în ce mai mult inclusiv în evenimentele de triatlon. La final de septembrie, pe 27, Asociația Run Swim Bike vă invită la Mogoșoaia pentru HAPPY TRIATHLON!

Probele la care puteți participa

Au fost stabilite astfel încât să fie accesibile tuturor partipanților, în funcție de nivelul acestora de pregătire fizică și de experiența în competiții de gen.
Participanții vor putea alege între 2 trasee cu nivel de dificultate diferit, respectiv traseul SPRINT care constă în proba de înot pe o distanță de 500 m, 13 km ciclism, 5 km alergare și traseul OLIMPIC care presupune o probă de înot pe o distanță de 1500 m, 26 km ciclism și 10 km alergare.

happy triathlon

Antrenamente săptămânale

Pentru cei dornici de antrenamente de grup, organizatorii îi așteaptă în fiecare săptămână în parc la Mogosoaia. Antrenamentele au loc martea și joia de la 19.30 și sâmbătă de la 10.00. În cadrul antrenamentelor, se va discuta despre alimentația corectă pentru a fi în cea mai buna forma, înainte și după efortul fizic intens și de durată.
Participanții vor fi sfătuiți și vor primi informații și despre echipamentele potrivite, în funcție de bugetul fiecaruia. Toate acestea fiind oferite de profesioniști, în mod gratuit, fară a condiționa participarea la triatlon.

Toate detaliile legate de programul antrenamentelor, participarea şi inscrierea în competiţie, le găsiţi aici: www.happytriathlon.com. Vă ținem la curent cu cele mai noi informații și pe pagina noastra de Facebook.

În plus evenimentul își dorește să contribuie la bucuria unor copii şi a unor bătrâni, astfel 10% din valoarea fiecărei înscrieri va fi direcționată către Asociaţia HelpAutism (www.helpautism.ro) şi alţi 10% către Asociaţia Our Big Day Out (www.obdo.ro).

Despre Asociatia Run Swim Bike

Asociația Run Swim Bike a fost înființată în iulie 2014 și își propune educarea caracterului sportiv al tinerilor, crearea unui cadru organizat pentru practicarea sportului în aer liber, organizarea de evenimente sportive, artistice, culturale, sociale, care să ajute la îmbunătățirea condiției fizice și a stării generale de sănătate. Ne propunem să construim, să cunoaștem, să dezvoltăm. Sportul este una dintre pasiunile noastre de suflet, dar ne dorim mai mult de atat, ne dorim ca din această pasiune să crească o generație mai sănătoasă… Atât fizic cât și spiritual.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.