[video] cum sa mergi cu bicleta iarna

Dupa ce am vb cum sa alergam iarna si am vazut si cateva solutii sa mergem cu bicicleta iarna azi am dat peste un video interesant facut de cei de la Streetfilms despre ce presupune biciclitul iarna.

Filmuletul e foarte interesant si ofera cateva sfaturi despre imbracaminte, echipament, bicicleta.
Dar ofera si ideea ca e important si mental sa ne hotaram sa o facem, ceea ce e foarte adevarat desi primele minute cand ies din casa pe frig cu bicicleta regret destul de tare ca am facut-o. Cand asezi fundul pe saua rece iti sare tot zen-ul din cap, dar dai la pedale si te incalzesti.

Enjoy.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

6 Comments

  1. Sa ma scuze domnii si domnisoarele din imagine dar eu nu prea as numi iarna ceea ce se intampla pe la ei… Desigur, e rece, bate vantul…. Dar unde e zapada? Unde sunt gropile din sosea? Unde e spatiul stramt dintre maldarele de zapada de la marginea trotuarului si masina care trece pe linga tine? Unde sunt trotuarele cu “benzi pt bicla” greu de parcurs chiar si pe jos? Unde sunt cazaturile pe linia de tramvai sau alunecatul pe gheata in intersectii?

  2. Si azi am fost cu bikla in Bucuresti, 40 km. Si ieri. Si last week. Singura problema sunt zonele de carosabil cu zapada inghetata, tot felul de gogoloaie din zapada, faptul ca prin zapada necuratata carosabilul devine si mai ingust … merg, ies, pedalez, dar recunosc ca am stomacul undeva prin trahee, pentru ca mi-e frica de orice ar implica o alunecare in trafic. Sau fiind cu laptop-ul in rucsac, mi-e teama oricum ca o cazatura nu l-ar face prea fericit. Din punctul meu de vedere, pot fi si -20 de grade, nu ma deranjeaza. Conditia este sa fie carosabilul uscat si fara gheata. Atat. Asa, ca in filmulet :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.