Va invit sa alergam de Dragobete

Astăzi sunt foarte bucuros să vă invit la un nou eveniment marca People for Sport. După o ediţie beta în decembrie, când am alergat la “Clopoţei în alergare”, acum la început de an dorim să vă propunem un calendar complet de evenimente pentru 2014. O serie de crosuri pe distanţa de 5km, primul dintre ele fiind în Parcul Tineretului de Dragobete.

Alături de noi în această iniţiativă este Ro Club Maraton

De ce curse de 5km

Am ales să organizăm o cursă de 5km pentru că noi credem că este nevoie de o astfel de distanţă în peisajul alergării din România. 5km este o distanţă ce oferă o provocare celor aflaţi la început, dar şi oportunitatea pentru un antrenament de viteză celor mai experimentaţi.

Alergare pe cupluri

Fiind vorba de o alergare de Dragobete vom realiza şi un clasament special pe cupluri. Modul de calcul este simplu. Se vor adună timpii celor doi coechipieri. Click aici pentru mai multe detalii.

Înscrie-te cu doar 15 ron

Dorim să oferim o modalitate prin care să beneficiaţi de o taxă minimă. În acest sens dacă veţi completa formularul 230 prin care puteţi redirecţiona 2% din impozitul pe venit din 2013 către asociaţia People for Sport veţi beneficia de o reducere a taxei la 15 Ron.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul oficial:
gonerunning.ro

Sperăm să fiţi alături de noi la cât mai multe ediţii!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.