Va invit la S.P.O.R.T

ASLS organizează pe 9 aprilie S.P.O.R.T, adică Sănătatea – Prima Opţiune în Rândul Tinerilor un proiect care îşi propune să îi facă pe tineri să conştientizeze importanţa adoptării unui stil de viaţă sănătos, alternând exerciţiile fizice cu o dietă echilibrată. Sunt onorat să particip în cadrul acestui proiect ca vorbitor la conferinţa ce va închide ziua sportivă.

Nu ştiu cum se face dar în ultima vreme am tot participat la câteva conferinţe, discuţii, dezbateri pe tema sportului. Acum eu zic că indiferent de concluziile de la final, aceste întâlniri pot fi benefice. Pe principiul primul pas este conştientizarea 🙂

Evenimentul va începe la orele 14:00 la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, din strada Pitar Moş nr. 7-13 cu o demonstraţie de fitness, susţinută de Mădălina Muscalu, după care publicul va avea ocazia să se mişte în paşi de zumba, în compania instructorului Machlah Maram. Maratonul va continua cu o demonstraţie de tenis de masă (susţinută de studenţi ai Universităţii Bucureşti), urmată de o demonstraţie de kickboxing a Clubului Sportiv Pretorians Team Bucureşti, dar şi de o demonstraţie de dans sportiv.

În paralel, se va desfăşura un atelier de gătit în cadrul căruia vor fi prezentate reţete simple, rapide şi sănătoase. De asemenea, veţi avea ocazia de a participa la un workshop despre nutriţie şi alimentaţie sănătoasă, susţinut de către Alexandru Gabriel Streinu şi sponsorizat de către restaurantul Gargantua.

La conferinţa ce va începe la orele 18:00, voi fi alături de alţi oameni din lumea sportului precum: Conf. Dr. Alina Stoica-Departamentul de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Bucureşti, Ciprian Bălănescu – campion naţional şi balcanic la duatlon şi triatlon, Cristian Florea – blogger sportiv. Împreună vom vorbi despre sport şi de ce el este important să existe în viaţa fiecăruia, indiferent că este competitiv sau doar pentru a pune un pic sângele în mişcare.

Mai multe detalii despre eveniment poţi afla pe evenimentul de pe facebook

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.