Mai ai patru zile sa te înscrii la a treia ediţie a Brasov Marathon

Weekendul acesta am fost prezent la Campionatul balcanic de duatlon ITU 2014 şi discutam cu cineva cât de frumos s-a dezvoltat sportul in Brasov. Câte evenimente frumoase au început să se organizeze în acest oraş. Unul dintre responsabili e cu siguranta CPNT Brasov, care vă invită pe 26 aprilie la Brasov Marathon. O cursă în care poţi să te bucuri de frumusetea oraşului şi a împrejurimilor acestuia pe un traseu cuprinzând centrul istoric al Brasovului, poalele Tampei, treptele lui Gabony, Saua Tampei, poiana Stechil.

Startul cursei pleacă chiar din Piata Sfatului! El va fi comun pentru toate cele trei probe: maraton, semimaraton si cros.

Ce mă bucur este că şi la această cursă este prezentă o cursă specială pentru copii. Crosul copiilor va avea startul tot din Piaţa Sfatului. Acesta presupune parcurgerea străzilor Apollonia Hirscher, Johann Gott, Postavarului dus-intors. Copiii înscrişi la categoriile 6-9 ani şi 10-12 ani vor parcurge o singura tura iar cei de la 13-14 ani şi 15-17 ani doua ture.

AFIS-BVM-2014-2_mic-724x1024