Mai ai doar 18 zile in care te poti inscrie la Wings for Life World Run – Romania

Pe 4 mai 2014, întreg mapamondul va alerga pentru cei care nu pot la Wings for Life World Run. Înscrie-te în echipa României și participă într-un eveniment unic la care linia de finish vine către tine. Mai ai sub o lună să te înscrii la eveniment. Termenul limită pentru înscrieri fiind 27 aprilie 2014.

Kitul de participare

Va fi unul generos și cuprinde: Bandana Wings for Life, Tricou tehnic oficial, rucsac Wings for life, baton Powerbar, cronometrare electronică și deodorant de la Rexona.
Daca te înscrii săptămâna asta o să primești în kit și un bidon PowerBar.

10156037_260046917500189_1564105771_n

Cursa din București va avea loc pe drumul național DN3 și DN3A (București-Fetești), cu startul din parcarea Cora Pantelimon. Chiar dacă organizatorii au pregătit traseul pe o distanță de aproximativ 100 km, nu trebuie să vă speriați, fiecare aleargă cât poate, important fiind să participați.
Din calculatorul oficial aflăm ca aproape toți participanții vor trece cel puțin de kilometru 5. Explicații traseu: http://win.gs/1b5x1xQ
Transportul înapoi către București – parcarea Cora Pantelimon va fi asigurat de către organizatorii, deci nu trebuie să vă întoarceți de-acolo în alergare.

Alergând la acest eveniment, nu numai că vei fi parte dintr-un eveniment global cu adevărat revoluționar, dar vei ajuta la găsirea unui remediu pentru vindecarea traumatismelor măduvei spinării.

AMBASADORI LOCALI Wings For Life World Run sunt:
★ Mihaela Radulescu
★ Toma Coconea
★ Andrei Rosu
★ George Balta
★ Dani Otil

1 FAQ / ZI

Pentru că e vorba de un concept nou, organizatorii vor posta de acum până la data evenimentului câte un răspuns la întrebările frecvente pe pagina de facebook. Cea de ieri fiind: CE SE INTAMPLA LA WORLD RUN?

Alergătorii vor încerca să ajungă cât de departe pot, înainte să îi prindă din urmă Mașina Oficială de Finiș – care pleacă la 30 de minute dupa start și accelerează pe parcurs. Mașina Oficială de Finiș va fi de fapt linia de finiș care te urmărește.

⚫ Dacă alergi lejer și te bucuri de peisaj, mașina te poate ajunge într-o oră. Dacă ești ultra-maratonist de performanță, s-ar putea să alergi mai mult de 75 de km, până să te ajungă mașina din urmă.

⚫ Cursa din fiecare locație se termină când ultimul alergător și ultima alergătoare au fost prinși din urmă. Iar ultimul alergător și ultima alergătoare rămași în cursă din lume, vor fi încoronați Campioni Globali ai Wings for Life World Run.

1795611_260017110836503_1553886120_n

Detalii și înscriere pe:
www.wingsforlifeworldrun.com/romania

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.